( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
20.3.2011 - 19:15
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 6 918 |
Witam,
mam pytanie. Czy jest możliwość aby ustawić w wp_tag_cloud() ile ma pojawić się tagów w jednej linii ? Mam ustawione aby wyświetlało się 8 tagów i chcę aby podzieliło to na 2 wiersze, w których w każdej linii są po 4 tagi, rożnej wielkości. Kod który mam to: KOD wp_tag_cloud($args); i KOD $args = array(
'smallest' => 12, 'largest' => 30, 'unit' => 'px', 'number' => 8, 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'exclude' => null, 'include' => null, 'topic_count_text_callback' => default_topic_count_text, 'link' => 'view', 'taxonomy' => 'post_tag', 'echo' => true ); |
|
|
|
22.3.2011 - 19:00
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Z podanych tam argumentów, żaden nie wygląda na taki, którym można by określać ilość wierszy.
|
|
|
|
23.3.2011 - 21:40
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 6 918 |
A czy jest to wykonalne, żeby np. dopisać ? Jeśli się nie da to trudno - jakoś przeżyję
|
|
|
|
23.3.2011 - 23:58
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Nigdy tego nie próbowałem, ale zapewne jest taka możliwość - tylko że było by z tym trochę roboty.
|
|
|
|
24.3.2011 - 00:49
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 376 Nr: 5 123 |
wp_tag_cloud afaik generuje elementy html, chyba liste z odnosnikami. za pomoca odpowiednio przygotowanego arkusza stylow mozesz z tym zrobic co chcesz. zaczalbym od zawezenia szerokosci tego elemntu tak by w jego szerokosci miescily sie 4 odnosniki
-------------------- pozdrawiam, Konrad Karpieszuk
## WTYCZKA WORDPRESS - SKLEP INTERNETOWY ## p.s. zleceń odnośnie Wordpressa szukajcie na http://wpzlecenia.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 16:54 |