Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
04.4.2008 - 12:55
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 3 900 |
Zastanawia mnie czy ktos uzywa tej wtyczki do zliczania statystyk (http://www.semiologic.com/software/marketing/google-analytics/). Mam taki problem, ze w opcjach wtyczki po wprowadzeniu swojego ID z Google Analytics na stronnie statystyka wyswietla mi informacje "Tracking code not verified".
A moze ktos zna jakis inny dobry plugin do statystyk? Moze jakis samodzielny, co nie korzysta z google ani stat24? |
|
|
|
04.4.2008 - 14:44
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 286 |
A moze ktos zna jakis inny dobry plugin do statystyk? Moze jakis samodzielny, co nie korzysta z google ani stat24? Ja korzystam ze StatPress i jestem zadowolony |
|
|
|
08.4.2008 - 14:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 868 Nr: 2 641 |
-------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 05:03 |