( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
18.11.2011 - 00:02
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 10 211 |
Cześć. Poszukuję wtyczki do tworzenia membershipu, lub jakiegoś sklepu z plikami online. Ma ona działać w ten sposób:
1. Użytkownik kupuje(poprzez np. paypal) dostęp do podstrony. 2. Podczas pierwszego zakupu, tworzy konto na mojej stronie. 3. Z tego konta może kupować dostęp do kolejnych podstron. 4. Kiedy loguję się na do serwisu, jest przekierowywany na stronę, gdzie są linki do podstron które wykupił. I to tyle. Chodzi mi głównie o to, żeby podczas pierwszego zakupu automatycznie utworzył on konto w moim serwisie. Potem za pomocą tego konta może kupować dostęp do kolejnych podstron. Wszystkie zakupione podstrony powinny się pojawiać na specjalnie przygotowanym miejscu(stronie). Proszę o propozycję jakiegoś dobrego pluginu, do takich rzeczy. Może być płatny. Plugin musi mieć możliwość stworzenia konta podczas zakupu podstrony. Spodziewam się, że pewnie większość wtyczek nie ma opcji wyświetlania wszystkich zakupionych części witryny, ale powinny mieć API które umożliwiłoby samodzielne stworzenie takiego wyświetlania zakupionych podstron. Znam HTML, CSS i PHP dość dobrze. Znalazłem coś takiego ktoś tego używał? Jest możliwość stworzenia czegoś takiego jak ja chcę? Jakieś propozycje? |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 16:43 |