IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wtyczka do dodawania video w poscie ., oszukiwana wtyczka do dodawania filmów w poście nie za pomocą widgeta
fiozo
post 29.12.2011 - 20:42
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 10 884

Witam poszukuje wtyczki za pomocą której dodam film video do posta, nie z poratalu yt czy jakiegoś innego tylko prosto z mojego serwera .
Próbuje różnych sposobów min. produkuję się z ta wtyczką Secure HTML5 Video Player i nie ma rezultatów. Albo widać sam napis albo ( posługując się tutkiem z pewnego portalu ) pokazuje puste okno odtwarzacza jak dodam lokalizacje znajdującą się na moim serwerze (hostingu strony) . Podając link url wszystko działa ale niestety jak dodam lokalizacje pliku znajdującego się w public_html nie ma nic . Proszę o pomoc szukałem po forach ale nic nie znalazłem bo większośc jest dla URL a nie dla danej lokalizacji. Pozdrawiam i oczekuje na pomoc .

Kod zaleceny : http://screenshooter.net/8383436/qamelcj

Efekt : http://screenshooter.net/8383436/vufbcpd
Go to the top of the page

+Quote Post
rokko
post 29.12.2011 - 20:48
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 8 919

Po co dodatek jak WP ma wbudowaną funkcję dodawania multimediów, tym bardziej że chcesz dodawać pliki z własnego serwera. Nie działa ta funkcja? Chcesz mieć jakieś dodatkowe funkcjonalności czy co?

--------------------
Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!

+Quote Post
fiozo
post 29.12.2011 - 21:25
Post #3

Grupa: Bloger

Nr: 10 884

(rokko @ 29.12.2011 - 20:48) *
Po co dodatek jak WP ma wbudowaną funkcję dodawania multimediów, tym bardziej że chcesz dodawać pliki z własnego serwera. Nie działa ta funkcja? Chcesz mieć jakieś dodatkowe funkcjonalności czy co?

No tak ale chce dodać do posta a jak dodam wideo do posta przez tą funkcje pojawia się tylko napis z tytułem wideo który się do niego odwołuje a ten własny serwer czyli chodzi mi o serwer na którym znajduje się WP

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 16:38