( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
01.10.2007 - 15:02
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 076 |
Szukam osoby, ktora zna ta wtyczke i wie jak zrobic paginacje z sortowaniem po rankingu jaki jest nawadany przez ta wtyczke. Generlanie chodzi mi o cos takiego jak tutaj: http://blogfrog.pl/index.php/blogi
Ten serwis uzywa ta wtyczke wlasnie (tak mi sie wydaje ps. Owszem sa jakies przyklady zastosowania do swojego thema ale bez braku paginacji stron pzdr. -------------------- motoBlogi.pl - subiektywny przegląd moto wiadomości - czytaj, komentuj, oceniaj!
|
|
|
|
01.10.2007 - 16:40
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
Czy mógłbys napisać trochę jaśniej co chcesz osiągnąć?
Pytasz "jak zrobic paginacje z sortowaniem po rankingu" a potem dodajesz "sa jakies przyklady (...) ale bez braku paginacji stron" Pozdrawiam, Kasia PS. Nie sądzę by strona, którą wskazałeś używała tej właśnie wtyczki. To nie jest WP -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
01.10.2007 - 19:43
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 076 |
Czy mógłbys napisać trochę jaśniej co chcesz osiągnąć? Pytasz "jak zrobic paginacje z sortowaniem po rankingu" a potem dodajesz "sa jakies przyklady (...) ale bez braku paginacji stron" Jak juz wspomnialem wtyczka ta ma rozne przyklady do zastosowania, ktore pokazuja np. najbardziej popularne wpisy (wedlug algorytumu przeliczanego przez ta wtyczke) ale tylko dla TOP10, 100 czy 1000 (w zaleznosci jak sobie ustawie) ja natomiast potrzebuje to samo dla wszystkich wpisów ale nie chce pokazywac np. 1000 na jednej stronie tylko 15 i kolejne na nastepnej stronie, itd. Dlatego tez zapytalem tutaj na forum czy ktos ja zna na tyle, ze jest wstanie pomoc aby osiagnac to co mi jest potrzebne lub tez czy jest jakis inny sposob aby ten cel osiagnac... pzdr. -------------------- motoBlogi.pl - subiektywny przegląd moto wiadomości - czytaj, komentuj, oceniaj!
|
|
|
|
01.10.2007 - 21:10
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
Hmm.. ta wtyczka ma tylko JEDNO zastosowanie - pokazać najpopularniejsze posty ( ewent. opcjonalnie w obrębie danej kategorii lub miesiąca).
Niestety nie ma w niej opcji podziału listy wyświetlanych tytułów na podstrony. I nie da sie tej opcji dodać ot tak sobie... Możesz tylko zmienic liczbę wyświetlanych tytułów i sposób ich wyświetlania. Pozdrawiam, Kasia PS. Lista tytułów nie zajmuje dużo miejsca. Nie możesz mieć 50 na stronie? Więcej i tak nie ma za bardzo sensu wyświetlać, bo mało kto dociera dalej przy czytaniu jakichkolwiek rankingów -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 16:37 |