WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uwaga!

Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.

Reply to this topicStart new topic
> Wp-forum i podpress
HaMtArO
post 03.11.2007 - 12:21
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 1 375

Witam, mam na blogu zainstalowane wtyczki - wp-forum i podpress.
Kiedy chcę się zarejstrować na forum czy wylogować z niego ( nie poprzez logout czy register z sidebara tylko z linka z forum ) to wyświetlają się takie błędy:
KOD
Warning: parse_url(/wp-login.php?action=logout&redirect_to=http://www.adamm.3run.net/forum/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php on line 151

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/wp-forum/cookie.php on line 21

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-login.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 381

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 382

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 383

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 384

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 331

Podejrzewam że to wina ciasteczek? Tylko nie wiem co zrobić żeby były wysyłane pod koniec kiedy wszystkie skrypty zrobią co mają zrobić msn-wink.gif bo nie znam na tyle php
Dziękuję za pomoc!
http://www.adamm.3run.net/

Ten post edytował HaMtArO 03.11.2007 - 12:22
Go to the top of the page

+Quote Post
b4it
post 03.11.2007 - 17:49
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

Heh... Wtyczki ze sobą nie współpracują bo obydwie do poprawnego działania muszą wysyłać nagłówki które mogą być wysłane tylko raz. Ponadto PodPress nie radzi sobie z parsowaniem linków dostarczanych przez WP-Forum.
Pozostaje ci wybrać tą ważniejszą a drugą wyłączyć.

--------------------
b4it's log | iPhone Blog

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post
HaMtArO
post 03.11.2007 - 20:59
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 1 375

Zrobiłem tak, usunąłem z kodu linki do zalogowania i rejestracji. Jednak nie będę rezygnował z tego skryptu msn-wink.gif

+Quote Post
b4it
post 04.11.2007 - 12:17
Post #4

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

I jak teraz ludzie mają się logować/rejestrować? blink.gif

--------------------
b4it's log | iPhone Blog

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8 01 09 - 01:17
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów