Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
03.11.2007 - 12:21
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 1 375 |
Witam, mam na blogu zainstalowane wtyczki - wp-forum i podpress.
Kiedy chcę się zarejstrować na forum czy wylogować z niego ( nie poprzez logout czy register z sidebara tylko z linka z forum ) to wyświetlają się takie błędy: KOD Warning: parse_url(/wp-login.php?action=logout&redirect_to=http://www.adamm.3run.net/forum/) [function.parse-url]: Unable to parse URL in /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php on line 151 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/wp-forum/cookie.php on line 21 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-login.php on line 12 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 381 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 382 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 383 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 384 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/schozo/public_html/adamm/wp-content/plugins/podpress/podpress.php:151) in /home/schozo/public_html/adamm/wp-includes/pluggable.php on line 331 Podejrzewam że to wina ciasteczek? Tylko nie wiem co zrobić żeby były wysyłane pod koniec kiedy wszystkie skrypty zrobią co mają zrobić Dziękuję za pomoc! http://www.adamm.3run.net/ Ten post edytował HaMtArO 03.11.2007 - 12:22 |
|
|
|
03.11.2007 - 17:49
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
Heh... Wtyczki ze sobą nie współpracują bo obydwie do poprawnego działania muszą wysyłać nagłówki które mogą być wysłane tylko raz. Ponadto PodPress nie radzi sobie z parsowaniem linków dostarczanych przez WP-Forum.
Pozostaje ci wybrać tą ważniejszą a drugą wyłączyć. -------------------- |
|
|
|
03.11.2007 - 20:59
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 1 375 |
Zrobiłem tak, usunąłem z kodu linki do zalogowania i rejestracji. Jednak nie będę rezygnował z tego skryptu
|
|
|
|
04.11.2007 - 12:17
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
I jak teraz ludzie mają się logować/rejestrować?
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 01:17 |