IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wordpressowa załamka - folder tymczasowy i inne, Walka na śmierć i życie
stanleyek
post 02.6.2009 - 20:24
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 6 312

Witam
Na samym początku chciałbym się zapytać jaka może być przyczyna zawieszania się przeglądarki FF ver. 3.0.10, oraz wyświetlania błędu w najnowszym IE podczas próby dodawania nowego obrazka do postu lub innego medium. Podobnie działo się z blogiem, którego utrzymywałem na wordpress.com. Czy u kogoś dzieje się podobnie?

Teraz sedno problemu. Zainstalowałem Wordpressa w wersji 2.7.1 na serwerze byethost. Skrypt działa niemalże idealnie.
Niestety jest jedne, JEDEN wielki zgrzyt. Przy próbie dodania czegokolwiek do treści posta wyrzuca komunikat następującej treści: Błąd HTTP proszę spróbować ponownie później. Dzieje się tak w przypadku większych obrazków, plików. Z mniejszymi tego problemu nie ma. Pliki ładują się do /upload, ale są tak jakby pozbawione parametrów, możliwości edycji z poziomu skryptu.
Podejrzewam, że może to mieć związek z folderem tymczasowym, który zdaje się u mnie nie działa. Nie wiem i dlatego proszę o poradę.
Dodatkowo nie ma możliwości, aktualizacji wtyczek, oraz działania na nich w sposób "plikowy" - Wywala komunikat: Wtyczka nie mogła zostać usunięta z powodu następującego błędu: Nie udało się zlokalizować katalogu wtyczek WordPressa.
I tak dalej i tak dalej. Dziwne rzeczy też dzieją się w zakładce wyboru wyglądu strony tj. nie działa podgląd templatki.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i pomoc z waszej strony.
Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 16:30