IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> UWAGA!

Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.

Reply to this topicStart new topic
> Wordpress - biała strona po raz kolejny
stivi
post 05.2.2010 - 11:15
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 7 793

Witam serdecznie.
Mam niemały problem gdyż przy wchodzeniu do panelu admina poprzez Firefox lub Operę po sekundzie od załadowania się strony, wyrzuca na biel. Całość znika i widać aby białą stronę a na dole wesoło popiernicza se łączenie z home.hit.gemius.pl
O dziwo na IE działa normalnie, tyle że ja potrzebuje tam FF (autokorekta)

Tak tak zaraz mnie ochrzanicie że nie czytałem tematów które już były. Czytałem. Pisano tam i dwóch sposobach.
Pierwszy - w panelu domeny na home wyłączyć statystyki. No bardzo dziwne ale ja takich opcji nie posiadam. Jeżeli ktoś uważa że się mylę proszę mnie nakierować co gdzie kliknąć. Po za tym domenę mam już rok, wczoraj opłaciłem za kolejny a problem pojawił się niedawno - w tym czasie nie dotykałem nic w ustawieniach domeny.
Drugi - z plikiem hosts. Ten jak wiadomo już nic nie daje od jakiegoś czasu.

I teraz 2 pytania.
Pierwsze to dlaczego na IE mi to działa, natomiast drugie jak to naprawić żeby w FF chodziło jak należy, bo mnie już krew zalewa gdy muszę pisać bez autokorekty na IE, bo ff po sekundzie ładuje białą stronę.

Pozdrawiam, czekam na odpowiedź i dziękuję.

aha bym zapomniał, moja wersja WP to 2.9.1.

Ten post edytował stivi 05.2.2010 - 11:16
Go to the top of the page

+Quote Post
amistad18
post 05.2.2010 - 15:17
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

CYTAT(stivi @ 05.2.2010 - 11:15) *
Pierwszy - w panelu domeny na home wyłączyć statystyki. No bardzo dziwne ale ja takich opcji nie posiadam. Jeżeli ktoś uważa że się mylę proszę mnie nakierować co gdzie kliknąć. Po za tym domenę mam już rok, wczoraj opłaciłem za kolejny a problem pojawił się niedawno - w tym czasie nie dotykałem nic w ustawieniach domeny.

Ten pierwszy sposób działa. Obecnie nie mam dostępu do żadnego panelu na home, a sam w życiu bym się nie skusił na ich usługi - dlatego proponuję abyś napisał do ich supportu, tan mają całkiem fajny.

+Quote Post
dczepiel
post 11.3.2010 - 14:39
Post #3

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 7 930

Ostatnio tez mialem problem 'bialej strony' po zaladowaniu nowego wordpressa i okazalo sie ze problem generowala wtyczka WPDB-Backup - nie pamietam dokladnie jej nazwy w kazdym razie ktoras z wtyczek backupowych. Wyrzucilem i problem zniknal.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 2 09 10 - 15:54
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów