( Zaloguj | Zarejestruj )
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
29.12.2009 - 14:09
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 27 Nr: 3 223 |
Hej, mam takie pytanie. Mam stronę w Wordpress 2.5.1, kod jest mocno zmodyfikowany i nie chciałbym robić w ogóle aktualizacji do nowszych wersji. Czy na dłuższą metę nie będzie jakichś problemów?
|
|
|
|
29.12.2009 - 14:54
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
Już jest 'na dłuższą metę'. I już masz problemy. Z tym, że jeszcze o tym nie wiesz.
Ps. Zakładam, że nie wprowadzałeś poprawek bezpieczeństwa w kodzie swojego skryptu a tylko poprawki związane z wyglądem i funkcjonalnością. -------------------- |
|
|
|
29.12.2009 - 15:26
|
|
|
To niedobrze.. poprawek bezpieczeństwa nie wprowadziłem. Czy to jest skomplikowane aby wprowadzić te poprawki w 2.5.1 i czy w ogóle jest sens nie aktualizować Wordpressa? Wolałbym nie aktualizować, ale jeśli nie ma innej możliwości by zachować bezpieczeństwo to może spróbowałbym pobawić się w aktualizację..
|
|
|
|
30.12.2009 - 08:15
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
Nie masz szans ręcznie wprowadzić poprawek z 4 wersji WP, chyba, że jesteś geniuszem SVN i masz kilkaset godzin wolnego czasu. IMO po prostu zawaliłeś modyfikując rdzeń WP, zamiast pisać wtyczki. Zalecam Ci teraz przepisanie wszystkiego na pluginy i czym prędzej zaktualizowanie WP, a także lepiej, byś nie podawał adresu strony, bo zaraz jej nie będzie
-------------------- |
|
|
|
01.1.2010 - 04:49
|
|
|
Nie masz szans ręcznie wprowadzić poprawek z 4 wersji WP, chyba, że jesteś geniuszem SVN i masz kilkaset godzin wolnego czasu. IMO po prostu zawaliłeś modyfikując rdzeń WP, zamiast pisać wtyczki. Zalecam Ci teraz przepisanie wszystkiego na pluginy i czym prędzej zaktualizowanie WP, a także lepiej, byś nie podawał adresu strony, bo zaraz jej nie będzie dzięki, na szczęście udało mi się zaktualizować bez dużych problemów |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 16:26 |