Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.7.2008 - 06:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 942 |
Po przeniesieniu Wordpressa 2.5.1 (wersja angielska), do nowego folderu wydawało się, że wszystko jest OK. W tym czasie miałem motyw Tarski 2.1.3.
Czasem coś nie chciało działać (nie pamiętam już co), ale po zmianie atrybutu pliku zadziałało. Wczoraj "spolszczyłem" WP i prawdopodobnie od tego czasu zaczęły się problemy. Nie sądzę, by ta operacja ponosiła winę za moje problemy, ale wtedy je zauważyłem. Gdy zatwierdzę jakąkolwiek operacje: nowy widget, nowy wpis, zmienię motyw, pojawia się biały ekran - pusty. Po wycięciu adresu i ponownym wejściu do zatwierdzonej funkcji okazuje się, że została przyjęta. Wie może ktoś co z tym fantem zrobić? Za konstruktywne uwagi dziękuję. -------------------- Stary Fotografista liczy na pomoc - nie zna php, a chce sobie poradzić z WordPress
|
|
|
|
02.7.2008 - 07:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 942 |
Wgrałem ponownie oryginalny wp-config.php i wszystko wróciło do normy.
Dodam tylko, że nie działał edytor WYSWIG, tylko HTML. Tłumaczenie pobrałem stąd -------------------- Stary Fotografista liczy na pomoc - nie zna php, a chce sobie poradzić z WordPress
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6 09 08 - 19:24 |