Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
28.8.2007 - 08:05
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 49 Nr: 380 |
to dziwne bo wysnilem to.. wstalem o 8 a o 6 wypuscili wordpress 2.3. beta.. a dzis w nocy snilo mi sie ze wyspicili wlasnie WP 2.3.. dziwne..
no ale do tematu.. ktos juz testowal? jakie zmiany ze soba niesie? http://wordpress.org/development/2007/08/23-beta-1/ -------------------- |
|
|
|
28.8.2007 - 10:10
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
Jak sam zauważyłeś stało sie to dzis o 6 rano.... jest dopiero 11 .... Daj ludziom troche czasu
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
28.8.2007 - 15:20
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
beta - szkoda mi bloga na eksperymenty. Poczekam aż nie będzie ryzyka wybuchu
-------------------- |
|
|
|
29.8.2007 - 22:55
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
Mimo tego, że dopiero dzisiaj wróciłem z Turcji to nie mogłem się powstrzymać i zainstalowałem na localu. Największą zmianą jaka rzuca się w oczy to wbudowane tagi. Nie wyglądają one jeszcze (oby się to zmieniło) za ciekawie. Są bardzo prymitywne a na dodatek nie ma możliwości ich wyłączenia co może przeszkadzać komuś kto chciałby używać innego systemu tagów. Reszta zmian jest niezauważalna dla zwykłego użytkownika.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 02:53 |