Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
20.8.2007 - 19:24
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 17 Nr: 2 895 |
Witam,
przypuszczam, ze niektorzy z Was wiedza, ze z WP nie tylko mozna robic blogi. Pozdrawiam, pixelgirl. |
|
|
|
21.8.2007 - 14:06
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 76 Nr: 633 |
Witam!
Ostatnio próbowałem wykonać coś takiego, ale nie starczyło mi umiejętności. Osobiście uważam, że chyba gra nie warta świeczki, bo w czystym PHP dużo szybciej i wygodniej, a przede wszystkim skutecznie. Wp doskonale nadaje się jako podstawka, pod rozmaite strony, o szerokiej funkcjonalności, ale do CMS to potrzebna wytrawnego alchemika od php |
|
|
|
21.8.2007 - 19:39
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Bez większego wysiłku zrobiłem z WP stronę domową dla wujka sadownika
-------------------- |
|
|
|
21.8.2007 - 20:40
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 17 Nr: 2 895 |
Slyszalam tez o przypadkach, gdy nawet nie bylo poznac, ze stronka byla robiona za pomoca WP.
Pzdr, pixelgirl. |
|
|
|
11.10.2007 - 11:35
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 2 777 |
Osobiście lubię robiąc stronę na WP poprzerabiać ją dokumentnie - indywidualizm rzecz święta. Czasami to całkowicie nie wygląda jak WP
-------------------- |
|
|
|
01.4.2008 - 22:29
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 68 Nr: 3 882 |
Osobiście lubię robiąc stronę na WP poprzerabiać ją dokumentnie - indywidualizm rzecz święta. Czasami to całkowicie nie wygląda jak WP ja tak samo -------------------- Maciej Płoński
blog prywatny - o IT, kulturze i Warszawie MakeWWW.blog - blog o internecie i technicznych nowinkach |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 02:08 |