( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
27.3.2007 - 21:33
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 40 Nr: 1 713 |
Witam,
Nurtuje mnie nastepujacy problem, po instalacji wtyczki lightbox 2.0 do kazdego linku do obrazka, gdzie chccemy aby LightBox zostal uzyty, dodajemy rel="lightobox" - ręcznie, co jest całkiem żmudne przy sporej ilosci obrazków,. Pytanie: która linijka kodu, w którym pliku odpowiada za wyswietlanie linków obrazka, aby dodac do pliku rel="lightbox", dzięki czemu nie trzeba by było odawac tego odu do kazdego linku z osobna? pozdrawiam. |
|
|
|
27.3.2007 - 21:36
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 583 Nr: 1 |
NTG wygląd > wtyczki
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
28.3.2007 - 17:09
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 40 Nr: 1 713 |
mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? nie rozumiem co mas zna mysli.
|
|
|
|
29.3.2007 - 09:37
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 77 Nr: 633 |
Posiadam Lightbox 0.5 PLUS i po instalacji wszystkie obrazki otwierają się automatycznie przez ten plugin, bez ręcznej ingerencji w kod. Może dla ułatwienia sobie życia skorzystaj z tej wersji.
|
|
|
|
14.2.2009 - 18:58
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 2 535 |
Sorki pomyliłem temat... ale ten, w którym chciałem napisać jest zablokowany http://www.wordpress.org.pl/Miniatura-stro....html#entry8712
Znacie może taką wtyczkę, która dodaje screen strony z linku jako obrazek? ale nie ten snap shot - po najechaniu na link tylko jako obrazek-miniaturkę przy wpisie. -------------------- Fotografia Ten post edytował AdamAGP 18.6.2010 - 18:18 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 05:36 |