Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
18.2.2007 - 12:48
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 228 |
Witam
Mam ostatnio straszny problem z archiwum postów na swojej stronie Link Ostatnio zmieniłem loyaut na 3k2 chociaż to nie jest wina niego bo nawet w podstawowym Kubricku mialem ten sam problem. Nie moge podejrzeć starszych postów. Klikając na wstecz wyświetla sie moim oczom błąd strony, a przy aktualnej skórce po prostu nie przestaje się ładować pasek przewijania postów. |
|
|
|
18.2.2007 - 22:19
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 284 |
O kurcze, u mnie to samo. Znaczy niezupełnie to samo, bo nie używam takiego fajnego z suwakiem, ale też "następna strona, poprzednia strona" nie działa, u mnie nawet się nie wyświetla. Zauważ, że u Ciebie też. Na samym dole powinny być tekstowe linki do nawigacji jeszcze.
Próbowałem wszystkiego włącznie z ponowną instalacją, ale nic to nie dało. Czekamy na rozwiązanie ps. ten wp 2.1 to same problemy przynosi ze sobą -------------------- |
|
|
|
19.2.2007 - 09:45
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
W opisanym problemie należy:
1. Wyłączyć tzw. rolling archive (i każdy mod K2 pozwala to zrobić). 2. Wyłączenie rollera włączy automatycznie linki do przechodzenia między stronami na dole serwisu (wbrew propagandzie jednego z piszących te dwa elementy NIGDY nie występują razem na stronie). 3. Zgłoś problem z rollerem twórcy mod'a. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 01:19 |