IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Widget facebooka
dzikrk
post 16.3.2011 - 23:13
Post #1

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 9 449

Witam, miałem wstawiony w bocznym panelu scrypt społecznościowy facebooka ("Lubie to") i nagle przestał on działać na mojej stronie.
Kod boxa
CODE
<script src="http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"></script><fb:like-box href="http://www.facebook.com/stonerspl" width="200" colorscheme="dark" show_faces="true" stream="false" header="true"></fb:like-box>

www.stoners.pl <-- moja strona, panel boczny i tam jest Nasz facebook
Próbowałem kod iframe ale zamiast ładnego boxa mam kawałek prostokota z linkiem do strony facebook'a dla developerów.

ktoś pomoże z tym? Dziękuje z góry.
Go to the top of the page

+Quote Post
Daggerka
post 16.3.2011 - 23:23
Post #2

aktywność:

Nr: 6 862

Podpisuje się pod problemem... (w sumie to pewnie wina FB a nie WP)

--------------------

+Quote Post
Daggerka
post 17.3.2011 - 00:52
Post #3

aktywność:

Nr: 6 862

FB jak przypuszczałam samo się naprawiło, ale bez ostrzeżenia skopało się co innego:

CYTAT
Your WordPress.com account, ***** is not authorized to view the stats of this blog.

Z tego co pamiętam to autoryzacja przebiegała poprzez logowanie, więc nawet zakładając, że dziwnym sposobem "wylogowało mnie" po xx miesiącach bez ostrzeżenia, to dlaczego nie mogę zalogować się ponownie? Jakieś pomysły?

EDIT:

No i wszystko jasne. Tekst zmienił się na następujący:
CYTAT
Your WordPress.com account, ***** is not authorized to view the stats of this blog. Currently access to stats is broken for some users and we are working on fixing this. Your stats are still being counted and will be visible once we restore access for your account.

To tylko mój blog ma taki problem, czy ktoś tego też doświadczył? (W sumie przydałoby się ten temat podzielić. bo się offtop zrobił)

Ten post edytował Daggerka 17.3.2011 - 12:36

--------------------

+Quote Post
Kasia87
post 25.4.2011 - 23:35
Post #4

aktywność:
**

Nr: 9 106

Problemy z FB są dość częste, osobiście spotkałam się z teorią, że zbyt wiele wtyczek opartych o FB powoduje, że się "gryzą" między sobą.
Ile w tym prawdy? Nie mam pojęcia smile.gif
Wyjściem z sytuacji mogą być wtyczki na FB, które mogą obsłużyć kilka żądanych przez nas opcji, np. Lubię to!, FB Comments i "Podziel się na..." + oddzielnie aplikacja FB - okienko "Lubię to".

Mam gdzieś zapisany link do tekiej wtyczki, jeżeli ktoś zainteresowany to proszę o info, poszukam i podeślę smile.gif

Pozdrawiam.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 16:04