( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
13.1.2006 - 16:17
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 75 Nr: 4 |
Temat powinień być raczej w subforum "Wygląd", jednak to jest wtyczka.
Co robi, ano zmienia wygląd panelu administracyjnego, na dośc przejrzysty Zrzuty ekranu: ![]() ![]() ![]() Pobierz:WP Tiger Administration dla WordpressStrona domowa: WP Tiger Administration -------------------- |
|
|
|
13.1.2006 - 17:06
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Stierdzam porażający wzrost czytelności PA po aktywacji pluginu
Do tego klasycznie prosta instalacja! Skala trudności 1/3 - wrzucamy folder, aktywujemy i... gotowe! -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
13.1.2006 - 17:17
|
|
![]() Redaktor ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 185 Nr: 12 |
Niestety nie wszystkie pluginy wyglądają tak jak powinny przy tym stylu PA, i nie jest on skończony w 100% ( klika bugów ) ale i tak wygląda świetnie. Używam od WP 1.5
-------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
13.1.2006 - 19:34
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 68 |
Co kto lubi
Może da się do tego przyzwyczaić, ale ja tam zostaję przy domyślnym. Swoją drogą, dlaczego szablon w ogóle nie działa pod IE ? -------------------- Pozdrawiam serdecznie,
Piotrek |
|
|
|
14.1.2006 - 13:01
|
|
![]() Redaktor ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 185 Nr: 12 |
Bo korzysta z dobrodziejstw css2, którego IE nie trawi, i w pełni prawdopodobnie trawić nigdy nie będzie ( IE7 będzie posiadało częściowe wsparcie dla css2 i css3 )
Menu? Ano ja mam bardzo wygodne rozwijane menu po najechaniu ![]() Admin Dropdown Menu plugin -------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
14.1.2006 - 17:52
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 68 |
CYTAT(zimaq @ Jan 14 2006, 12:01 PM) To nieco zmienia postać rzeczy -------------------- Pozdrawiam serdecznie,
Piotrek |
|
|
|
16.1.2006 - 12:52
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 128 Nr: 3 |
Uzywalem w 1.5, wersja pod 2.0 musiala sie ukazac dop. niedawno. Dzieki za info.
-------------------- |
|
|
|
16.8.2011 - 10:13
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 16 Nr: 10 117 |
Bo korzysta z dobrodziejstw css2, którego IE nie trawi, i w pełni prawdopodobnie trawić nigdy nie będzie ( IE7 będzie posiadało częściowe wsparcie dla css2 i css3 ) Menu? Ano ja mam bardzo wygodne rozwijane menu po najechaniu ![]() Admin Dropdown Menu plugin A czy w ogóle jakaś wtyczka z rozwijanym menu działa na IE? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 15:56 |