Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
16.11.2007 - 23:25
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 56 Nr: 3 286 |
Witam, mam następujący problem z wtyczką wp-print: wpisy w wersji do druku wyświetlają się normalnie, ale za to strony statyczne po kliknięciu na linku do drukowania wyświetlają się WSZYSTKIE jakie są zamiast pojedynczej aktualnie wyświetlanej. CO mnie jeszcze bardziej dziwi to to, że na bliźniaczym blogu na którym najpierw wszystko testuję jest OK. A różnica występuje w bazie danych. Ten blog który drukuje źle posiada w bazie wpis rewrite_rule, który powstaje zdaje się po aktualizacji schematu odnośników. Ten drugi blog, który drukuje dobrze nic takiego nie posiada w bazie. Próba skasowania tego wpisu z tabeli wp_options nic nie daje, wtedy się nic nie wyświetla, jakimś dziwnym zrządzeniem losu pzerzuca mnie na stronę główną. Ręce mi już opadają. Ktoś zna przyczynę takiego zachowania i może mi pomóc?
Wiem co jest grane ale nie wiem jak to naprawić. Mianowicie jeśli schemat odnośników zbudowany jest w oparciu o schemat domyśłny, to drukuje mi tylko jedną stronę, natomiast jeśli zmienię schemat na Oparty na dacie i nazwie publikacji, to wysyła mi do drukowania wszystkie strony jakie istnieją. Czy ktoś wie czy to da się naprawić? Dlaczego posty drukuje dobrze a stron nie chce? Czy może ta wtyczka tak ma w WP 2.3? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 01:34 |