( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
18.10.2009 - 01:23
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 4 994 |
Jak wygląda kwestia postrzegania przez Google WP MU?
Czy nadaje się on pod zaplecze, czy też lepiej stawiać ręcznie blog po blogu (eh...) -------------------- Zadbane, starannie moderowane katalogi stron - dodaj swój wpis - na razie bezpłatnie!
- Budujesz, remontujesz, urządzasz dom? Zobacz katalog budowlany Jak zbudować dom? - ... Doradca finansowy pomoże wybrać właściwy produkt - bezpłatnie (bez żadnych ***) |
|
|
|
18.10.2009 - 14:28
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
Tak samo jak WP, co jest moją prywatną o nim opinią. Oczywiście jest kilka małych zonk'ów, ale wszystko daje się rozwiązać.
-------------------- |
|
|
|
18.10.2009 - 14:40
|
|
|
CYTAT Oczywiście jest kilka małych zonk'ów, ale wszystko daje się rozwiązać. Tzn? Bo MU działa tak, że ma wspólną szatę, zaś dane ściąga sobie z baz. czyli mam np. bloga o budownictwie, potem podpinam baze nową i mam ... bloga o finansach. Czy można jednak dać inna skórkę tu, i tu - czy tez z racji wspólnych "korzeni" jest to niemożliwe? -------------------- Zadbane, starannie moderowane katalogi stron - dodaj swój wpis - na razie bezpłatnie!
- Budujesz, remontujesz, urządzasz dom? Zobacz katalog budowlany Jak zbudować dom? - ... Doradca finansowy pomoże wybrać właściwy produkt - bezpłatnie (bez żadnych ***) |
|
|
|
18.10.2009 - 18:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
Co ma wspólnego szata graficzna z SEO? Co ma wspólnego wygląd graficzny bloga z jego indeksowaniem przez Google?
Ps. W kwestii schematów już Ci pisałem, że każdy blog może mieć swój własny schemat, swoją własną tematykę, swój własny i unikalny adres, w tym domenę (jeśli użyjesz wtyczki). Baza jest wspólna. -------------------- |
|
|
|
18.10.2009 - 21:21
|
|
|
Dzięki. Miałem bardziej na myśli to, jak WP MU jest postrzegany w stosunku do zwykłego WP - nie wiem, gorzej indeksowany np.
OK - zainstaluje i sprawdze w praktyce. Powiedz mi jeszcze - jakich zonków unikać ? -------------------- Zadbane, starannie moderowane katalogi stron - dodaj swój wpis - na razie bezpłatnie!
|
|
|
21.1.2011 - 07:56
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 14 Nr: 9 364 |
|
|
|
|
21.1.2011 - 11:36
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 10:49 |