WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA

Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!

Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).

Reply to this topicStart new topic
> WP-DownloadManager, nie moge dodawać plików z innego ftp.
adrix
post 07.11.2007 - 15:34
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 226

Witam! Zainstalowałem na swojej stroni pugin WP-DownloadManager i mam problem, ponieważ mogę dodawać pliki przez opcję Upload File: ale wtedy wrzucane pliki lecą na te same ftp gdzie wordpress. Mam oddzielny ftp do plików i tam chciałbym aby wszystko było, ale przy wrzucaniu pliku przez opcje Remote File: daje Add file, następnie ładuje mi się pusta strona i nic nie jest dodawane crybaby.gif. Co może być przyczyną mojego problemu ?. Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post
adrix
post 08.11.2007 - 22:41
Post #2

aktywność:
*

Przepraszam że piszę drugi post, ale chciałbym odświeżyć mój temat ponieważ nikt się nim nie zainteresował. Bardzo was proszę o pomoc. Jak będzie trzeba mogę porobić screeny i podesłać co trzeba. Jest to dla mnie bardzo ważne.

+Quote Post
Kasia79
post 09.11.2007 - 17:15
Post #3

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 2 641

Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość wink.gif .

Jakie URl wpisywałeś przy dodawaniu pliku? W tej wtyczce podanie niewłaściwego URl nie powoduje wyświetlenia komunikatu o błędzie.
Co oznacza, że ładuje Ci się pusta strona? Masz na mysli całkiem białą stronę (blank page) czy po prostu pusty plik? Jeśli pusty plik to na 100% podajesz błędne URl do pliku.

Kasia

--------------------
Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.

+Quote Post
adrix
post 10.11.2007 - 04:14
Post #4

aktywność:
*

Dziękuję za zainteresowanie się moją sprawą. Opiszę prościej problem:

1. Chcę umieścić zewnętrzny link. np. ten: http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z442.exe
2. Wypełniam wymagane pola w następujący sposób: http://img230.imageshack.us/img230/2306/27686585bp8.jpg
3. Po naciśnięciu Add file ładuje się pusta strona, tak jak na tym screenie: http://img230.imageshack.us/img230/1769/15640084ky5.jpg

Dodam że problem występuje tylko przy dodawaniu plików z zewnętrznych linków, inne opcje działają oprócz tej crybaby.gif.

+Quote Post
Kasia79
post 10.11.2007 - 12:12
Post #5

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 2 641

Hmm.. pierwszy raz widzę coś takiego i muszę przyznać, że mnie zaintrygowało.
Połaziłam sobie więc po forum wtyczki i pierwsze pytanie do Ciebie brzmi: z jakiej wersji PHP korzystasz? Musisz mieć co najmniej PHP5, a rekomendowane jest 5.2.0 lub wyżej.

Kasia

--------------------
Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.

+Quote Post
adrix
post 10.11.2007 - 15:08
Post #6

aktywność:
*

Wersja php której używam to:

PHP Version 5.2.4

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8 01 09 - 00:53
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów