Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
23.4.2007 - 16:41
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 457 |
Witam!!!!
Od razu przepraszam za lamerkę, jestem początkujący i szukałem na forum na temat tegoż błędu, jednak nie znalazłem Zacznę od początku : ---- konto mam na ovh.org (60free ) ---- zedytowałem plik wp-config-sample.php + dodałem spolszczenie : CYTAT <?php // ** MySQL settings ** // define('DB_NAME', 'Nazwa Konta'); // The name of the database define('DB_USER', 'Nazwa Konta'); // Your MySQL username define('DB_PASSWORD', 'Hasło Do FTP' ); // ...and password define('DB_HOST', 'mysql.60free.ovh.org'); // 99% chance you won't need to change this value ..... define (’WPLANG’,'pl_PL’); Zapisałem zmieniony plik jako wp-config.php. ---- spolszczenie wrzuciłem do podkatalogu languages, który utworzyłem w katalogu wp-includes ---- całość wrzuciłem na FTP, do katalogu www No i przy próbie uruchomienia install.php wyskakuje mi błąd jak w temacie, czyli : Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/f/-/5/f-51/www/wp-config.php on line 17 Nie mam pojęcia gdzie popełniłem błąd Pozdrawiam Ten post edytował F51 23.4.2007 - 16:44 |
|
|
|
23.4.2007 - 17:40
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
w linii 17 zapomniałeś przecinka, średnika bądź kropki i tyle
-------------------- |
|
|
|
23.4.2007 - 18:47
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 457 |
Dzięki, faktycznie błędny wpis to : ’WPLANG’,'pl_PL’
Teraz pokazał sie znów inny komunikat ![]() Tutaj mam lekkie wątpliwości Może ovh akurat ma kłopoty techniczne ..... Pozdrawiam |
|
|
|
23.4.2007 - 20:57
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 284 |
Mmmmm, sprawdź czy dobre hasło do bazy jest. Nie do ftp tam jest tylko do bazy. Mam na ovh.org wordpressa i sprawuje się świetnie. Baza starczy na setki komentarzy i wpisów.
-------------------- |
|
|
|
23.4.2007 - 21:48
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
hasło do bazy jest inne niż do ftp sprawdź co dostałeś w pliku od providera, nazwa pozostaje bez zmian
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 02:04 |