Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
11.7.2007 - 19:48
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 2 703 |
Witam.
Od bardzo niedawna interesuje mnie temat blogowania i chciałabym się dowiedziec w jaki sposób jest najelpiej się wypromować? Z tego co zdążyłam przeczytać warto zarejestrować się na stronach: www.mybloglog.com/ dodaj.blogfrog.pl/ technorati.com/ Czy ktoś korzystał z: del.icio.us/ digg.com/ ? Na jakich stronach jeszcze można się zarejestrować? Wiem także o: premalinks -> rozumiem, że zmiana w opcjach na "Oparty na dacie i nazwie publikacji" jest najbardziej korzystna pod względem wyszukiwania przez pająki. Czy to wystarczy czy w związku z permalinks należy coś więcej zrobić? trackback - wpisywanie komentarzy na innych blogach podając adres swojego ale nie za bardzo rozumiem działanie pingowania - prosze o wytłumaczenie Czy naprawdę podstawą na jak największą ilość odwiedzijących jest SEO? jakie są metody pozycjonowania dla wordpress? czy są do tego jakieś pluginy? Jakie są jeszcze sposoby na wypromowanie? Nie wiem czy wszystkie pytania brzmią sensownie ponieważ dopiero zapoznaję się z tymi tematami, więc proszę o wyrozumielość i pomoc pozdrawiam Ten post edytował Elka 11.7.2007 - 20:12 |
|
|
|
11.7.2007 - 21:01
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 868 Nr: 2 641 |
NAJLEPSZYM sposobem na wypromowanie strony jest jej ZAWARTOSC
Poza tym polecam ten artykul -> http://lorelle.wordpress.com/2006/01/15/dy...e-optimization/ Duuuzo, praktycznie i na temat. Wymagana znajomosc angielskiego. Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
11.7.2007 - 23:26
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 2 703 |
Dzięki Kasiu:)
CYTAT NAJLEPSZYM sposobem na wypromowanie strony jest jej ZAWARTOSC . no to jest chyba oczywiste:) poza tym: zawartość strony na pewno się przyda. Z tego co zdążyłam tam przeczytać widzę, że polskiblogger jest oparty głównie na podanej przez Ciebie stronie. Artykuły są po prostu przetłumaczone:) Ale w sumie dobre i to;) nie każdy zna angielski. pozdrawiam |
|
|
|
12.7.2007 - 11:21
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
Z tego co widzę to Ty chyba mało jednak widzisz...
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 05:30 |