Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
29.3.2007 - 02:53
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 372 |
Witam
Przeglądałem to forum, googlałem trochę lecz odpowiedzi nie znalazłem Oto pytanie: Czy jest możliwość ustawienia użytkownikom praw publikowania tylko jednej danej kategorii, czyli: USER1 - KATEROGIA1, USER2 - KATEGORIA2, itp. Pozdrawiam |
|
|
|
29.3.2007 - 22:39
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Zasadniczo nie ma. W jakim celu chcesz to zrobić? Może wystarczy użyć funkcji list_authors.
-------------------- |
|
|
|
30.3.2007 - 00:09
|
|
|
Chodzi dokładnie o to żeby jeden autor mógł pisać tylko w jednej kategorii, i nie miał możliwości ingerowania w inne.
Spróbuje lepiej to opisać: Jest sobie kategoria sport, i chciałbym dać użytkownikowi prawo pisania postów, ale tylko w kategorii sport Może jest jakiś plugin który mógłby to zrobić lecz ja go niestety nie znalazłem Pozdrawiam |
|
|
|
30.3.2007 - 22:11
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
W konfigurcji nie ma takiej opcji - trzeba poszukać wtyczki. Nie przypominam sobie żeby mi się coś takiego udało gdzieś znaleźć.
-------------------- |
|
|
|
30.3.2007 - 23:55
|
|
|
Mimo wszystko dzięki za odpowiedź, jeżeli uda mi się coś takiego znaleźć, dam znać w tym topicu
Pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 02:22 |