IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Usunięty temat 2
QrQshell
post 07.11.2009 - 18:03
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 7 286

macsch1111
CYTAT
Mógłbym wiedzieć dlaczego mój temat został usunięty ? dry.gif
Jeśli był w złym dziale to trzeba by było go przenieść a nie usuwać , w końcu id tego są modzi.

macsch1111:
Ponieważ administrator tego forum jest w gorącej wodzie kąpany i nie szanuje czasu użytkowników.
Zna tylko jeden sposób na "uporządkowanie" forum: usunięcie tematu.
A mógłby przecież przenieść temat w miejsce, które Jego Świątobliwość uzna za stosowne, lub wyedytować temat.
Ponieważ on nie przenosi tematów, to ja przenoszę się na inne forum. Przecież to my, użytkownicy, stanowimy o być, albo nie być jakiegoś forum.

Ten post edytował QrQshell 07.11.2009 - 18:49

--------------------
Pozdrawiam

QrQshell
Tłumacz niemieckiego
Go to the top of the page

+Quote Post
andhy
post 07.11.2009 - 19:07
Post #2

aktywność:

Grupa: Redaktor Naczelny

Nr: 425

To działa w obie strony. Jeśli użytkownik zamieszcza na forum opis własnego problemu; problemu, którego opis pojawia się tutaj średnio 20 razu w miesiącu i tyleż samo razy pojawia się odpowiedź jak ten problem rozwiązać; jeśli użytkownik ten na dodatek zamieszcza swój wpis w ewidentnie niewłaściwym dziale licząc na to, że w razie czego ktoś po nim posprząta; to użytkownik taki stwierdza jednoznacznie, że lekce sobie waży wszystkich tutaj obecnych; że obca jest mu kultura i zasady umowy społecznej, dzięki którym forum funkcjonuje; w końcu, że jest leniwy i nie chce mu się poświęcić nawet pięciu minut własnego czasu na przejrzenie forum celem poszukania rozwiązania. Jeśli przy tym wszystkim użytkownik tupie nóżką i stwierdza 'a idę sobie stąd' to ja takiego użytkownika zatrzymywał nie będę. Mimo niechęci do takiego użytkownika życzyć mu będę wszystkiego najlepszego w miejscu do którego się udaje, oraz przychylności animatorów tegoż miejsca wink.gif

--------------------
Pozdrawiam
Artur M.

moje blogi: THX 1138 | diariusz.net

+Quote Post
Riff
post 08.11.2009 - 08:23
Post #3

Wu-Pe-Chi Master

Grupa: Redakcja

Nr: 3 158

Nie należy rozkręcać tej rozmowy panowie, oj nie należy...

--------------------

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 8 02 12 - 22:08
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce