( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
07.11.2009 - 18:03
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 7 286 |
macsch1111
CYTAT Mógłbym wiedzieć dlaczego mój temat został usunięty ? dry.gif Jeśli był w złym dziale to trzeba by było go przenieść a nie usuwać , w końcu id tego są modzi. macsch1111: Ponieważ administrator tego forum jest w gorącej wodzie kąpany i nie szanuje czasu użytkowników. Zna tylko jeden sposób na "uporządkowanie" forum: usunięcie tematu. A mógłby przecież przenieść temat w miejsce, które Jego Świątobliwość uzna za stosowne, lub wyedytować temat. Ponieważ on nie przenosi tematów, to ja przenoszę się na inne forum. Przecież to my, użytkownicy, stanowimy o być, albo nie być jakiegoś forum. Ten post edytował QrQshell 07.11.2009 - 18:49 -------------------- |
|
|
|
07.11.2009 - 19:07
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
To działa w obie strony. Jeśli użytkownik zamieszcza na forum opis własnego problemu; problemu, którego opis pojawia się tutaj średnio 20 razu w miesiącu i tyleż samo razy pojawia się odpowiedź jak ten problem rozwiązać; jeśli użytkownik ten na dodatek zamieszcza swój wpis w ewidentnie niewłaściwym dziale licząc na to, że w razie czego ktoś po nim posprząta; to użytkownik taki stwierdza jednoznacznie, że lekce sobie waży wszystkich tutaj obecnych; że obca jest mu kultura i zasady umowy społecznej, dzięki którym forum funkcjonuje; w końcu, że jest leniwy i nie chce mu się poświęcić nawet pięciu minut własnego czasu na przejrzenie forum celem poszukania rozwiązania. Jeśli przy tym wszystkim użytkownik tupie nóżką i stwierdza 'a idę sobie stąd' to ja takiego użytkownika zatrzymywał nie będę. Mimo niechęci do takiego użytkownika życzyć mu będę wszystkiego najlepszego w miejscu do którego się udaje, oraz przychylności animatorów tegoż miejsca
-------------------- |
|
|
|
08.11.2009 - 08:23
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
Nie należy rozkręcać tej rozmowy panowie, oj nie należy...
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 22:08 |