( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
19.3.2010 - 18:53
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 8 025 |
Witam,
jestem zupełnie zielony w temacie... Chce założyć bloga o tematyce ogrodniczej. I chciałbym, żeby spis kategorii i podkategorii wyglądał tak jak np. na tej stronce www.trawniczek.pl Kategoria główna - kilka podkategorii. i tak powiedzmy będzie z 8-10 głównych i w każdej po 3-4 podkategorie. Potem postaram się ja wypozycjonować i zobaczymy. Jaką skórkę byście polecili - w przyszłości mam nadzieje zamieścić tam jakieś reklamy. Z góry dzięki i pozdrawiam Tomek Ten post edytował kozakos 19.3.2010 - 18:54 |
|
|
|
19.3.2010 - 19:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 295 Nr: 7 102 |
Prosta sprawa. Podczas dodawania nowej kategorii ustaw kategorie nadrzędną, którą np. jest zakładanie trawnika.
-------------------- |
|
|
|
19.3.2010 - 19:38
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 8 025 |
Prosta sprawa. Podczas dodawania nowej kategorii ustaw kategorie nadrzędną, którą np. jest zakładanie trawnika. no zrobiłem tak i efekt jest mizerny. Zobacz: www.pieknyogrodek.pl Po pierwsze podkategoria wygląda tak jak kategoria główna. Po drugie nie chce mieć tych nawiasów z ilością artykułów, ponieważ w każdej podkategorii będzie jeden artykuł. A co ze skórką jakas fajna ogrodnicza jest dostępna? |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 04:40 |