Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
24.4.2007 - 21:20
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 723 |
Witam.
Ostatnio doszedłem do wniosku, że skoro zamierzam przenieść swój serwis na nowy serwer, mogę w sumie zafundować mu od razu aktualizację. Jak pomyślałem, tak uczyniłem.... i zdechło :/ Postawiłem wordpress'a 2.1.3 Zaimportowałem odpowiednie rzeczy do bazy... i w sumie zaczęło to chodzić. Wysypały się polskie znaki, ale jakoś to przebolałem. Niemniej jednak dzisiaj znów pojawił się kolejny błąd. Mianowicie zniknął mi tinyMCE. Wysypują się błędy, że nie można odnaleźć pliku .js KOD <b>Warning</b>: file_get_contents(/home/andrzejk/ftp/wp-includes/js/tinymce/plugins/buttonsnap/editor_plugin.js) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/andrzejk/ftp/wp-includes/js/tinymce/tiny_mce_gzip.php</b> on line <b>178</b> Aby było śmiesznie, pozostawiłem bazę i postawiłem od nowa wszystkie pliki (ściągnąłem jeszcze raz paczkę, skonfigurowałem, zrobiłem upload). Nic nie pomogło, ten sam błąd ciągle się pojawia. Może ktoś ma pomysł co jest nie tak? Wordpress jest dobrym systemem, ale dlaczego wysypuje się zupełnie bez powodu? |
|
|
|
25.4.2007 - 08:01
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 76 Nr: 633 |
Używasz wtyczki WP-Scriptaculous? Jeśli tak to wyłącz.
|
|
|
|
25.4.2007 - 09:54
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 723 |
Dzięki wielkie!
Problem jednak nie leżał w WP-Scriptaculous (gdyż bezpośrednio jej nie używam), a w WP-ContactForm. Najwyrazniej niebardzo chce działać z nową wersją. A tyle się nadenerwowałem Dzięki raz jeszcze! |
|
|
|
25.4.2007 - 20:26
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
A w instrukcji updatu nie jest czasem powiedziane że to się na wyłączonych wtyczkach robi?
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 07:27 |