Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
11.8.2007 - 09:42
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 864 |
Witam
Właśnie zainstalowałem WordPressa 2.2.2. Prawie jest dobrze, panel administracyjny działa skutecznie, wszystko wydawałoby się dobrze, ale w Zakładce Edytor szat graficznych wyświetla mi się błąd CODE Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in [...]/public_html/blog/wp-includes/theme.php on line 277 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [...]/public_html/blog/wp-includes/theme.php:277) in [...]public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 1357 W zakładce Szaty graficzne także mam linię błędu CODE Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in [...]public_html/blog/wp-includes/theme.php on line 277 Wszystko to skutkuje tym, że gdy wejdę na stronę gdzie powinien wyświetlać się blog, to mam czystą, białą "kartkę". Trochę przegrzebałem sieć, parę razy zdarzyło się, że jako pomoc sugerowano ponowne wgranie katalogów wp-admin i wp-includes, ale nie pomogło to w moim przypadku. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Ten post edytował eeyore 14.6.2008 - 14:13 |
|
|
|
11.8.2007 - 10:21
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
Nie wywaliłeś przypadkiem wszystkich szat graficznych? A może dodałeś jakąś?
-------------------- |
|
|
|
11.8.2007 - 10:36
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 864 |
|
|
|
|
11.8.2007 - 15:34
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 335 Nr: 60 |
Więc bez zbędnego kombinowania ściągnij ponownie ze strony WordPressa pełną paczkę.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:49 |