Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
11.10.2007 - 14:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 53 Nr: 2 711 |
Czy istnieje jakaś wtyczka, która umożliwią aktualizowanie treści posta i page bez
naszej ingerencji. Mam stronę, która wymaga codziennej aktualizacji strony głownej. Nie składa sie ona z nowo dodanych postów, lecz z jednego posta z pewnej kategorii. Na stronie tej, znajdują się informacje i horrorach, które emitowane są w tv. Na stronie głównej znajdują się opisy i inne informacje dotyczące bierzącego programu i codziennie muszę ją aktualizować.... Czy jest jakas wtyczka, która umozliwia pisanie posta na cały tydzien i zeby wyswietlala się w zalezności od dnia tygodnia?? Np; napisze posta na pon, wt, sr, czw, pt, sob, nd i beda się one uaktualniac w zaleznosci od dnia?? |
|
|
|
11.10.2007 - 14:51
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
w zakładce publikacji wpisu masz znacznik czasu ustaw go po prostu na wymagany termin
-------------------- |
|
|
|
11.10.2007 - 18:04
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 53 Nr: 2 711 |
Nie o to mi chodzi.
|
|
|
|
12.10.2007 - 13:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 9 Nr: 2 791 |
Nie o to mi chodzi. A oco?? west28 ma racje CYTAT w zakładce publikacji wpisu masz znacznik czasu ustaw go po prostu na wymagany termin Przecież saam dałeś sobie od[powioedz na ten temat CYTAT Np; napisze posta na pon, wt, sr, czw, pt, sob, nd i beda się one uaktualniac w zaleznosci od dnia??
|
|
|
|
14.10.2007 - 20:19
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Chodzi o aktualizację jednego konkretnego posta w zależności od daty (zgaduję) - jeśli tak to nie spotkałem się z takim rozwiązaniem i śmiem wątpićżeby ktoś takie coś napisał bo i po co?!
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:48 |