( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
05.2.2012 - 18:18
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 10 914 |
Witam
Mam pytanie poniewaz poszukuje nie tyle specyficznego theme'u co specyficznej funkcjonalnosci na stronie. Nie jestem w tym biegly , dopiero sie wdrażam i chcialbym zasiegnac pomocy i rady by nie brnac w jakies niepotrzebne rozwiazania. Staram sie wertowac liczne strony o WP ale bardzo chaotycznie mi to wychodzi... stad chcialbym usystematyzowac podejscie. Chcialby aby dany site/serwis mial takie elementy jak ponizej: 1. Prostych kilka podstron z artykulami, quiz'ami/polls'ami, itp z dostepem dla wszystkich. 2. Mozliwosc zarejestrowania i zalogowania userow co daloby rozszerzona funkcjonalnosc tj: mozliwosc wysylania formularzy/zapytan, odpowiedzi na odpowiednie quizy/poll'sy . 3. Kazde IP mialo mozliwosc jednej mozliwosci odpowiedzi na dany quiz/poll lub rejestracje 4. Mozliwosc zarzadzania userami - czyli sprawdzenie aktywnosci, komentarzy, IP, danych itp Czy jest jakis theme co mialby w sobie podobna funkcjonalnosc ? Czy mozna wyposazyc jakikolwiek theme w np. pluginy do logowania/rejestracji i zarzadzania userami ? Czy tzw. Admin-theme to jest niezalezy theme WP czy jako rozszerzona funkcjonalnosc ? Jak z tego sie korzysta ? Czy w ktoryms pluginie do quiz/poll jest mozliwosc zapisywania wynikow i ptrxypisywania dla danego usera/ip ? bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam Q |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 12:45 |