IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Ta sama data dla wszystkich nowych komentarzy, '30 listopada 1999 o 01:00'
qartman
post 17.12.2011 - 00:03
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 8 441

Witam serdecznie,

Od dwóch dni borykam się z problemem dotyczącym dodawania nowych komentarzy (wcześniej wszystko działało należycie). Data każdego nowo dodanego komentarza, zarówno przez gościa jak i użytkownika, wygląda w sposób następujący: "30 listopada 1999 o godzinie 01:00". Problem ten powtarza się także w panelu admina - najnowsze komentarze pojawiają się na samym końcu listy (ze względu na przestarzałą datę). Kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić. Problem pojawił się nagle, nie instalowałem wcześniej żadnych wtyczek ani nie dokonywałem modyfikacji w kodzie.

Używam WordPressa w wersji 2.9.2

Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post
rokko
post 17.12.2011 - 22:13
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 8 919

Witaj, bez dodatkowych informacji nie będzie można pomóc.
Daj zawartość pliku comments.php znajdziesz go w katalogu swojej obecnej skórki np. ...\wp-content\themes\twoja_skórka\comments.php
Kod wklej na wklej.org lub przy wykorzystaniu innego podobnego serwisu, w treści postu podaj sam link do wklejki.

--------------------
Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!

+Quote Post
qartman
post 17.12.2011 - 22:49
Post #3

(rokko @ 17.12.2011 - 22:13) *
Witaj, bez dodatkowych informacji nie będzie można pomóc.
Daj zawartość pliku comments.php znajdziesz go w katalogu swojej obecnej skórki np. ...\wp-content\themes\twoja_skórka\comments.php
Kod wklej na wklej.org lub przy wykorzystaniu innego podobnego serwisu, w treści postu podaj sam link do wklejki.

Dzięki za zainteresowanie. Oto zawartość pliku comments.php

http://wklej.org/id/649838/

Używana przeze mnie skórka posiada również plik 'theme-comments.php'. Na wszelki wypadek zamieszczam także jago zawartość.

http://wklej.org/id/649845/

+Quote Post
rokko
post 18.12.2011 - 02:25
Post #4

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 8 919

Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Trzeba by jeszcze sprawdzić functions.php gdzieś coś musi być nie tak.

--------------------
Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!

+Quote Post
qartman
post 18.12.2011 - 19:16
Post #5

(rokko @ 18.12.2011 - 02:25) *
Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Trzeba by jeszcze sprawdzić functions.php gdzieś coś musi być nie tak.

EDIT: To jednak było tylko chwilowe olśnienie. Data i godzina znów się nie zgadza.

Znalazłem winowajcę. Okazała się nim wtyczka KK ProgressBar (pasek pokazujący procentowy postęp prac nad danym projektem), a raczej jej brak. Tzn. problem pojawia się przy deaktywacji tej wtyczki, tak jakby razem z nią deaktywowała się jakaś funkcja wordpressa. Boje się w tym momencie całkiem ją usunąć. Pozostaje mi chyba trzymać ją cały czas aktywną...

Ten post edytował qartman 18.12.2011 - 19:34

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 12:35