( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
17.12.2011 - 00:03
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 9 Nr: 8 441 |
Witam serdecznie,
Od dwóch dni borykam się z problemem dotyczącym dodawania nowych komentarzy (wcześniej wszystko działało należycie). Data każdego nowo dodanego komentarza, zarówno przez gościa jak i użytkownika, wygląda w sposób następujący: "30 listopada 1999 o godzinie 01:00". Problem ten powtarza się także w panelu admina - najnowsze komentarze pojawiają się na samym końcu listy (ze względu na przestarzałą datę). Kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić. Problem pojawił się nagle, nie instalowałem wcześniej żadnych wtyczek ani nie dokonywałem modyfikacji w kodzie. Używam WordPressa w wersji 2.9.2 Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
|
|
|
17.12.2011 - 22:13
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 119 Nr: 8 919 |
Witaj, bez dodatkowych informacji nie będzie można pomóc.
Daj zawartość pliku comments.php znajdziesz go w katalogu swojej obecnej skórki np. ...\wp-content\themes\twoja_skórka\comments.php Kod wklej na wklej.org lub przy wykorzystaniu innego podobnego serwisu, w treści postu podaj sam link do wklejki. -------------------- Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!
|
|
|
|
17.12.2011 - 22:49
|
|
|
Witaj, bez dodatkowych informacji nie będzie można pomóc. Daj zawartość pliku comments.php znajdziesz go w katalogu swojej obecnej skórki np. ...\wp-content\themes\twoja_skórka\comments.php Kod wklej na wklej.org lub przy wykorzystaniu innego podobnego serwisu, w treści postu podaj sam link do wklejki. Dzięki za zainteresowanie. Oto zawartość pliku comments.php http://wklej.org/id/649838/ Używana przeze mnie skórka posiada również plik 'theme-comments.php'. Na wszelki wypadek zamieszczam także jago zawartość. http://wklej.org/id/649845/ |
|
|
|
18.12.2011 - 02:25
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 119 Nr: 8 919 |
Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Trzeba by jeszcze sprawdzić functions.php gdzieś coś musi być nie tak.
-------------------- Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!
|
|
|
|
18.12.2011 - 19:16
|
|
|
Na pierwszy rzut oka wygląda OK. Trzeba by jeszcze sprawdzić functions.php gdzieś coś musi być nie tak. EDIT: To jednak było tylko chwilowe olśnienie. Data i godzina znów się nie zgadza. Znalazłem winowajcę. Okazała się nim wtyczka KK ProgressBar (pasek pokazujący procentowy postęp prac nad danym projektem), a raczej jej brak. Tzn. problem pojawia się przy deaktywacji tej wtyczki, tak jakby razem z nią deaktywowała się jakaś funkcja wordpressa. Boje się w tym momencie całkiem ją usunąć. Pozostaje mi chyba trzymać ją cały czas aktywną... Ten post edytował qartman 18.12.2011 - 19:34 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 12:35 |