IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> System darmowych blogów na Word Press'ie
ka2myk
post 25.4.2010 - 00:50
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 7 598

System darmowych blogów - CoTyGadasz /Blogi Profesjonalistów ruszył pełną parą. Pierwszy tak rozwinięty na szeroką skale system darmowych blogów na Word Press'ie jest już jest dostępny ! Jeszcze nigdy stworzenie własnego bloga na WP nie było tak proste jak do tej pory. Zróbmy może szybki przegląd wybranych możliwości jakie mamy do dyspozycji:

* 10 MB miejsca
* 370 szablonów
* 11 genialnych wtyczek (również dla SEO i AdSense)

System wciąż się rozwija aby sprostać wymaganiom wszystkich internautów. Sądzę że wielu z Was zainteresuje taka darmowa platforma na WP biggrin.gif

Serdecznie Zapraszamy do odwiedzenia i dyskusji !
CoTyGadasz Team

http://www.CoTyGadasz.eu/blog

P.S: w odpowiednim dziel do 'chwalenia się' nie mogłem założyć nowego tematu (w regulaminie nic nie było napisane, kto może dodawać a kto nie) dla tego dałem tutaj. Jęśli mimo wszystko nie mogę tutaj, bardzo proszę moderatora proszę o usunięciem dry.gif lub przeniesienie wątku cool.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
leadersmind
post 01.5.2010 - 09:45
Post #2

Nr: 8 214

Krzaczy się ta strona. Jakieś problemy z kodowaniem znaków są nawet na stronie głównej.
A tak swoją drogą to WordpressMU ?

--------------------

+Quote Post
Daggerka
post 01.5.2010 - 12:46
Post #3

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 6 862

Pomysł może i ciekawy... Ale nie oferuje więcej niż wordpress.com (ja wolałabym tworzyć bloga w bardziej znanym i sprawdzonym hostingu).

Jak ktoś nie lubi wordpressa, to bez problemu może założyć blog na jednym z darmowych hostingów. To na prawdę, nie problem.

A jeśli byłby to dla kogoś problem, to zapraszam z zapoznaniem się z: Tym poradnikiem

--------------------

+Quote Post
ka2myk
post 01.5.2010 - 17:39
Post #4

CYTAT(leadersmind @ 01.5.2010 - 10:45) *
Krzaczy się ta strona. Jakieś problemy z kodowaniem znaków są nawet na stronie głównej.
A tak swoją drogą to WordpressMU ?

1. Cały czas pracujemy nad kodem, aby zadnych krzaków nie było.
2. Tak to WPMU

CYTAT(paaula16 @ 01.5.2010 - 13:46) *
Pomysł może i ciekawy... Ale nie oferuje więcej niż wordpress.com (ja wolałabym tworzyć bloga w bardziej znanym i sprawdzonym hostingu).

Jak ktoś nie lubi wordpressa, to bez problemu może założyć blog na jednym z darmowych hostingów. To na prawdę, nie problem.

A jeśli byłby to dla kogoś problem, to zapraszam z zapoznaniem się z: Tym poradnikiem

Faktycznie.... lepiej wspierać zagraniczne 'projekty' jak polskie.... Jak Polskie to co gorsze ? Dużo pracy kosztował nas ten projekt, i na pewno nie odpuścimy tak łatwo jezyk3.gif

+Quote Post
Riff
post 01.5.2010 - 20:06
Post #5

Wu-Pe-Chi Master

Grupa: Redakcja

Nr: 3 158

Strona niestety niczym nie zachęca, a wręcz odrzuca - to nie znaczy, że jak Polskie to złe - po prostu widać, ze fachowcy nad tym serwisem nie pracowali, ani pomysłu na biznes internetowy nie mają smile.gif

--------------------

+Quote Post
ka2myk
post 04.5.2010 - 01:36
Post #6

CYTAT(Riff @ 01.5.2010 - 21:06) *
Strona niestety niczym nie zachęca, a wręcz odrzuca - to nie znaczy, że jak Polskie to złe - po prostu widać, ze fachowcy nad tym serwisem nie pracowali, ani pomysłu na biznes internetowy nie mają smile.gif

Nie od razy Kraków zbudowali smile.gif Darmowe blogi są jedną z gałęzi całego projektu. Poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie. Ale jedno już wiem na pewno: zmienisz zdanie i to niebawem jezyk3.gif

P.S: Riff o gustach się nie rozmawia, aczkolwiek aby oceniać innych trzeba mieć swój blog Profesjonalny.... ph34r.gif

Ten post edytował ka2myk 04.5.2010 - 12:55

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 9 02 12 - 14:56
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce