( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
25.4.2010 - 00:50
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 7 598 |
System darmowych blogów - CoTyGadasz /Blogi Profesjonalistów ruszył pełną parą. Pierwszy tak rozwinięty na szeroką skale system darmowych blogów na Word Press'ie jest już jest dostępny ! Jeszcze nigdy stworzenie własnego bloga na WP nie było tak proste jak do tej pory. Zróbmy może szybki przegląd wybranych możliwości jakie mamy do dyspozycji:
* 10 MB miejsca * 370 szablonów * 11 genialnych wtyczek (również dla SEO i AdSense) System wciąż się rozwija aby sprostać wymaganiom wszystkich internautów. Sądzę że wielu z Was zainteresuje taka darmowa platforma na WP Serdecznie Zapraszamy do odwiedzenia i dyskusji ! CoTyGadasz Team http://www.CoTyGadasz.eu/blog P.S: w odpowiednim dziel do 'chwalenia się' nie mogłem założyć nowego tematu (w regulaminie nic nie było napisane, kto może dodawać a kto nie) dla tego dałem tutaj. Jęśli mimo wszystko nie mogę tutaj, bardzo proszę moderatora proszę o usunięciem |
|
|
|
01.5.2010 - 09:45
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 8 214 |
Krzaczy się ta strona. Jakieś problemy z kodowaniem znaków są nawet na stronie głównej.
A tak swoją drogą to WordpressMU ? -------------------- moja firma : strony www, sklepy internetowe, oprogramowanie - Leader's Mind
Portal Siemiatycz : ogłoszenia, katalog firm - Siemiatycze Online Portal Bielsk Podlaski: ogłoszenia, katalog firm - Bielsk Podlaski Online |
|
|
|
01.5.2010 - 12:46
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 155 Nr: 6 862 |
Pomysł może i ciekawy... Ale nie oferuje więcej niż wordpress.com (ja wolałabym tworzyć bloga w bardziej znanym i sprawdzonym hostingu).
Jak ktoś nie lubi wordpressa, to bez problemu może założyć blog na jednym z darmowych hostingów. To na prawdę, nie problem. A jeśli byłby to dla kogoś problem, to zapraszam z zapoznaniem się z: Tym poradnikiem -------------------- |
|
|
|
01.5.2010 - 17:39
|
|
|
Krzaczy się ta strona. Jakieś problemy z kodowaniem znaków są nawet na stronie głównej. A tak swoją drogą to WordpressMU ? 1. Cały czas pracujemy nad kodem, aby zadnych krzaków nie było. 2. Tak to WPMU Pomysł może i ciekawy... Ale nie oferuje więcej niż wordpress.com (ja wolałabym tworzyć bloga w bardziej znanym i sprawdzonym hostingu). Jak ktoś nie lubi wordpressa, to bez problemu może założyć blog na jednym z darmowych hostingów. To na prawdę, nie problem. A jeśli byłby to dla kogoś problem, to zapraszam z zapoznaniem się z: Tym poradnikiem Faktycznie.... lepiej wspierać zagraniczne 'projekty' jak polskie.... Jak Polskie to co gorsze ? Dużo pracy kosztował nas ten projekt, i na pewno nie odpuścimy tak łatwo |
|
|
|
01.5.2010 - 20:06
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
Strona niestety niczym nie zachęca, a wręcz odrzuca - to nie znaczy, że jak Polskie to złe - po prostu widać, ze fachowcy nad tym serwisem nie pracowali, ani pomysłu na biznes internetowy nie mają
-------------------- |
|
|
|
04.5.2010 - 01:36
|
|
|
Strona niestety niczym nie zachęca, a wręcz odrzuca - to nie znaczy, że jak Polskie to złe - po prostu widać, ze fachowcy nad tym serwisem nie pracowali, ani pomysłu na biznes internetowy nie mają Nie od razy Kraków zbudowali P.S: Riff o gustach się nie rozmawia, aczkolwiek aby oceniać innych trzeba mieć swój blog Profesjonalny.... Ten post edytował ka2myk 04.5.2010 - 12:55 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 14:56 |