Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
30.8.2007 - 22:17
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 948 |
Witam,
Czy jest taka możliwość, aby stronę przypisać do kategorii, bez potrzeby dodania wpisu? Sytuacja jest taka, że mam menu segregowane wg ID kategorii, ale w pewnej z nich, chcę zamiast archiwum wpisów podpiąć stronę. Chciałbym, aby układ menu został nienaruszony. Ma ktoś jakiś pomysł? -- Pozdrawiam Damian |
|
|
|
25.10.2007 - 06:16
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 3 185 |
Chcialbym odswiezyc ten temat bez zakladania niepotrzebnie nowego topicu
Mam identyczny problem. Wordpressa oparlem na artykulach, nie postach ze wzgledu na mozliwosc sortowania. I teraz pojawiaja sie dwa problemy: - nie mozna przypisac artykulu do kategorii, w zwiazku z czym pod kazdym z nich mam "Filed in Uncategorized" - nie moge wyswietlic listy kategorii, bo przeciez zaden artykul do nich nie jest przypisany :/ A moze nie powinienem tworzyc artykulow tylko posty? Tylko, jak je sortowac w menu? |
|
|
|
25.10.2007 - 10:59
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 879 Nr: 2 641 |
"nie mozna przypisac artykulu do kategorii, w zwiazku z czym pod kazdym z nich mam "Filed in Uncategorized" -> hmm.. trochę sie to wyklucza
Co do postów -> można je sortować wg tytułu, daty utworzenia, daty ostatniej modyfikacji, ID i autora. Całkiem sporo mozliwości. Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:41 |