( Zaloguj | Zarejestruj )
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
04.11.2009 - 01:34
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 7 212 |
Witam
Ostatnio przeczytałem artykuł - klik. Można już się bezpłatnie zarejestrować (pewnie tylko na jakiś czas i to wersja beta z limitem). Ale jestem ciekaw przede wszystkim - jak mocno spowalnia stronę? Czy to dobre narzędzie? Czy ktoś z Was z tego korzystał? A może korzystacie z innych podobnych statystyk, które też pokazują w czasie rzeczywistym? Ten post edytował ideo 04.11.2009 - 01:49 -------------------- bo Bóg jest lepszy niż myślisz
iBÓG.pl |
|
|
|
04.11.2009 - 02:35
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Nie wiem jakiej dokładnie funkcjonalności się spodziewasz, ale zainteresuj się tym:
http://www.wpwp.org/ Stosowałem na kilku stronach, jakiś ogromnych obciążeń nie odnotowałem - jedyne co, to przy serwisach o sporej ilości odwiedzin, trzeba ustawiać automatycznie kasowanie się starszych danych, gdyż tabela ze statystykami będzie szybko rosła do kilkunastu albo kilkudziesięciu MB. |
|
|
|
04.11.2009 - 16:22
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 7 212 |
Super sprawa z tym WassUp. Już zdjąłem wooprę, to co daje mi WassUp całkowicie wystarczy. Jest super.
Jeszcze raz dzięki amistad -------------------- bo Bóg jest lepszy niż myślisz
iBÓG.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 12:11 |