( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
05.1.2006 - 01:01
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 37 Nr: 15 |
Korzystacie z jakiegoś plugina pokazującego statystyki (refferery, unikalne wejścia, keywordsy z googli itp.), czy w tym celu wykorzystyjecie jakiś serwis typu Google Analytics np.? Ja korzystałem przez długo czas z Wp-ShortStat, ale miałem z nią problemy, więc się wtyczki pozbyłem. Aktualnie czekam na zaproszenie do Measure Map. Po kilku tygodniach testowania Google Analytics muszę powiedzieć, że jestem lekko zawiedzony, więc znowu szukam dobrej alternatywy. Przede wszystkim denerwował mnie strasznie długi czas oczekiwania na odświeżenie wyników (czasem nawet do dwóch dni!).
-------------------- I've fallen in love with the sound... of silence!
|
|
|
|
05.1.2006 - 01:12
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Na razie korzystam tylko ze stat.pl
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
05.1.2006 - 02:46
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 19 Nr: 78 |
stat.pl
i jak na moja paranoje wystarczy a swoje rzeczy wiem bo to moj serwer zbyt duzo tabelek to tez przesyt |
|
|
|
05.1.2006 - 03:04
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 128 Nr: 3 |
Aktualnie stat4u (ehhh mam to tego skryptu CGI sentyment
Co do Wp-ShortStat to podziekowalem mu juz jakis czas temu, niby fajnie ale jako baza mysql zamianila sie w 10 mb molocha -------------------- |
|
|
|
06.1.2006 - 00:58
|
|
![]() Redaktor ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 185 Nr: 12 |
W sumie plugin do statsów to mozna by było zrobić... Bo fakt GA daje, za przeproszeniem, dupy. Ale, czy to dziwne? Jest wprost zasypywany statsami co sekundę...
Ten post edytował zimaq 06.1.2006 - 00:58 -------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
06.1.2006 - 15:01
|
|
Od dwóch dni korzystam z Mint'a i muszę powiedzieć, że w pełni zaspokaja moje potrzeby
|
|
|
|
06.1.2006 - 17:38
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 75 Nr: 4 |
Hmm nigdy nie korzystałem ze statystyk, więc zadam takie banalne pytanie: czy bede mógł się dowiedzieć jakie strony w WP są najczęściej odwiedzane?
Ten post edytował Kuba 06.1.2006 - 17:39 -------------------- |
|
|
|
06.1.2006 - 19:55
|
|
Jeśli interesuje Cię jedynie popularność wpisów to do tego celu polecam Popularity Contest, który możesz ściągnąć STĄD.
CYTAT This plugin will help you see which of your posts are most popular. Views, comments, etc. are tracked and given point values to determine popularity.
|
|
|
|
10.1.2006 - 14:47
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 30 Nr: 96 |
http://www.alien-stats.net/ - podobno niezłe, jak uzywam stat4u:)
|
|
|
|
11.1.2006 - 17:32
|
|
lipa: kożystasz z Mint'a ? Opłaca sie w to inwestować? ( bo trochę drogie jakby nie patrzeć... )
-------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
13.1.2006 - 09:50
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 125 |
CYTAT(lipa @ Jan 5 2006, 12:01 AM) Korzystacie z jakiegoś plugina pokazującego statystyki (refferery, unikalne wejścia, keywordsy z googli itp.), czy w tym celu wykorzystyjecie jakiś serwis typu Google Analytics np.? Sprawdźcie, czy do WP można użyć tej statystyki: http://wettone.com/code/slimstatjej działanie na żywym organizmie można poznać tu: http://born66.net/stats/ Ponieważ SlimStat już u mnie działa, więc sam nie bardzo mogę próbować go z WPressem .... -------------------- |
|
|
|
13.1.2006 - 15:06
|
|
Hm, wydaje się ciekawe, ale na razie testuje Minta i nie powiem, bardzo fajny
-------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
15.6.2006 - 04:58
|
|
![]() aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 18 Nr: 386 |
Ja korzystam z wp-stats ale jaikis skutek marny mi wychodzi bo jak kliknie sie na link to sidebar przesuwa mi sie w dół nie wiem dlkaczego
testowałem sobie mint'a ale nie za bardzo mogłem sobie z nim poradzić |
|
|
|
15.6.2006 - 20:58
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Wywal sidebar ze statystyk lub załącz go w górnej części pliku (jeśli jest załączony na samym końcu) lun na końcu pliku jeśli jest załączony w pierwszych liniach.
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
28.6.2006 - 21:13
|
|
![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 |
Slimstat działa bardzo dobrze. Przynajmniej u mnie: http://miasik.net/slimstat/
-------------------- Maciej Miąsik | www.miasik.net
|