Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
15.12.2005 - 22:27
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 38 Nr: 44 |
Witam.
Pytanie w zasadzie do Fanatyka, bo u niego to już chyba działa. Jak dodać skrypt Stat.pl? Który plik powinienem przeedytować i jak, żeby działał skrypt zliczający odwiedziny? Dzięki. |
|
|
|
15.12.2005 - 22:44
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Ja dodałem do sidebar.php, ale równie dobrze możesz dodać do index-u czy footer-a. Zależy gdzie chcesz aby był wyświetlany.
Po rejestracjiotrzymasz odpowiedni kod do wklejenia. Dajesz go do odpowiedniego (wybranego) pliku i już -------------------- |
|
|
|
15.12.2005 - 22:45
|
|
|
Heh, no tak, tylko w którym miejscu mam ten skrypt wkleić, bo próbowałem w sidebarze, ale mi coś nie wyszło
-------------------- |
|
|
|
15.12.2005 - 23:00
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Problem: coś mi nie wyszło
Odpowiedź: popraw coś. Opisz dokładniej to może coś sie poradzi bo trudno jest mi zgadywać co Ci nie wyszło -------------------- |
|
|
|
15.12.2005 - 23:27
|
|
|
Nie da się ukryć, że w sidebarze nie bardzo wiedziałem gdzie wklejać, więc wrzucałem pod koniec, przed ostatnim znacznikiem . Zapewne totalnie źle. Próbowałem wrzucić w footer i zgodnie z sugestią systemu wrzuciłem przed ostatnim znacznikiem |
, ale też nic nie wyszło (tj. button się nie pojawia). Aha, bawię się na klasycznym układzie.
Idę o zakład, że to coś banalnie prostego, tylko co z tego, skoro nie wiem
--------------------
16.12.2005 - 00:05
|
|
|
załącz plik sidebar.php bo nie mam defauoltowego
-------------------- |
|
|
|
16.12.2005 - 17:33
|
|
|
Proszę
sidebar.php ( 2.94k )
Liczba pobrań: 28
footer.php ( 583bajtów )
Liczba pobrań: 25-------------------- |
|
|
|
16.12.2005 - 22:55
|
|
|
KOD [*] <?php include (TEMPLATEPATH . -/searchform.php-); ?> to odpowiada za wyszuiwarke. Umieść kod nad (lub pod) tym aby wyświetlać logo statystyk nad (lub odpowiednio pod) szukałką. KOD [*]<h2>Administracja</h2> [list] <?php wp_register(); ?> [*]<?php wp_loginout(); ?> [*][url=http://validator.w3.org/check/referer]Strona zgodna z <abbr title="eXtensible HyperText Markup Language">XHTML</abbr>[/url] [*][url=http://gmpg.org/xfn/]XFN</abbr>[/url] [*][url=http://wordpress.org/]WordPress[/url] <?php wp_meta(); ?> [/list] To jest menu. Wklej pod nim kod a statystyki pojawią się na samym dole. I dopowiednio to KOD [*]<h2>Archiwum</h2> [list] <?php wp_get_archives(-type=monthly-); ?> [/list] odpowiada za wyświetlanie archiwum, a to: KOD [*]<h2>Kategorie</h2> [list] <?php wp_list_cats(-sort_column=name&optioncount=1&hierarchical=0-); ?> [/list] za wyświetlanie kategorii. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:42 |