WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA

Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!

Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).

Reply to this topicStart new topic
> Statystyki stat24 nie naliczają odwiedzić
szmitas
post 23.3.2008 - 15:19
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 3 848

Witam! Zainstalowałem dzisiaj plugin stat24. Wszedłem na ich stronę i dla strony głównej został mi wygenerowany kod:
KOD
<!-- (C) stat24 / Strona glowna -->
<script type="text/javascript">
<!--
document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="http://s4.hit.stat24.com/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=nGhArQSNRy.9LiMPUkCW_MQ5fUq_1y8U31E1OaGs8I3._7/l=11"></'+'scr'+'ipt>');
//-->
</script>

Wydzieliłem z tego nGhArQSNRy.9LiMPUkCW_MQ5fUq_1y8U31E1OaGs8I3._7 jako ID, dobrze?
W konfiguracji pluginu stat24 ustawiłem, aby zliczał wszystko ze strony głównej, wklepałem wyżej wymieniony kod, zatwierdziłem, został wygenerowany kod, zapisałem zmiany. Odczekałem zalecaną godzinę (nawet 4), ale nic się nie stało, żadnych odwiedzin (a strona była odwiedzana). Ktoś wie gdzie popełniłem błąd?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
dzentelman
post 23.3.2008 - 20:21
Post #2

aktywność:

Nr: 506

nie odpowiem Ci na pytanie, ale jednak sugeruje przejść na http://www.google.com/analytics/indexu.html smile.gif

--------------------

+Quote Post
szmitas
post 23.3.2008 - 22:54
Post #3

aktywność:
**

Nr: 3 848

Wszystko działa - bez zbędnych udziwnień.

Wystarczy, że kod dodam do strony głównej, czy do każdej innej też trzeba?

Ten post edytował szmitas 24.3.2008 - 08:12

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 8 01 09 - 10:44
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów