( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
26.9.2009 - 11:58
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 6 990 |
Mam problem z pluginem Stat24. Mimo, że wszytko robię według instrukcji:
Instrukcja z Stat24.pl To skrypt nadal nie działa. Wersja pluginu stat24 to 0.2.5, a wersja WordPressa to 2.8.4 Dopiero zaczynam przygodę z WordPressem, może jest coś tak oczywistego, że nie zostało to umieszczone w pomocy ze strony stat24.pl, a ja o tym nie wiem? Jedno co mi przychodzi do głowy: czy kod, który pojawia się naciśnięciu przycisku 'Generate' muszę gdzieś wklejać? Z opisu wywnioskowałem, że wystarczy wygenerować kod, zapisać zmiany, i już powinno działać. Może screeny, które zamieszczam z postem, są w stanie pokazać co robię źle. ![]()
Ten post edytował cuker 26.9.2009 - 12:01 |
|
|
|
26.9.2009 - 13:15
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 6 345 |
Z tego co wiem to powinieneś wygenerowany kod wkleić, najlepiej w stopkę (footer.php), albo w jakiś panel...
-------------------- Adminuje na Californication.info.pl i ComedyCenter.pl poza tym robię tłumaczenia, które czasem są na Moim kanale YT
|
|
|
|
26.9.2009 - 13:48
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 6 990 |
Z tego co wiem to powinieneś wygenerowany kod wkleić, najlepiej w stopkę (footer.php), albo w jakiś panel... Zmieniłem plik footer.php w katalogu z moją skórką WordPressa. Dalej nie działa. Wygląda teraz tak: KOD <div class="footer"> <div class="footer_txt"> <p align="center"> <br /> <font color=#696969>Copyright (c) 2008 by <a href="mailto:cuker13@o2.pl">Mateusz Mikulski</a></font> </p> <br /><br /></div> M[]=.XbqkSr3o8jqCa7SeIytcpXkHeJFTztakANsAQVwYI..N7 #Strona Główna </div> Przed ostatnia linijka to kod wygenerowany przez plug Stat24. Ale jakoś to dziwnie wygląda... Nie trzeba tego wstawić w jakimś znaczniku? Ten post edytował cuker 26.9.2009 - 13:49 |
|
|
|
26.9.2009 - 14:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 6 345 |
W pierwszym screenie, "kod wybranego skryptu", ten kod moim zdaniem należało by wkleić jak już...
Chociaż można też poczekać na opinię kogoś bardziej doświadczonego, bo ja jadę na stat4u + wordpress stats Ten post edytował unknown 26.9.2009 - 14:14 -------------------- Adminuje na Californication.info.pl i ComedyCenter.pl poza tym robię tłumaczenia, które czasem są na Moim kanale YT
|
|
|
|
25.8.2010 - 20:20
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 25 Nr: 7 161 |
no i co zadziałały ci te sttystyki? Bo u mnie jakoś działało to wszystko przez dwa dni po czym stanęło i od soboty na pasku w footerze mam taka sama liczbe wejść a to nie mozliwe bo mam dziennie 100 unikalnych wejść w statystykach serwera. Miał ktoś tak? Na stronie stat24 od soboty wejść 0, co wtyczka stat24 przestała działać? Zrestartowałem ją i nic ... kompletna paranoja. Może jak sie samo zepsuło to sie samo naprawi, heh jak sądzicie?
|
|
|
|
29.8.2010 - 00:39
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 155 Nr: 6 862 |
Może mają jakieś przestoje?
Swoją drogą... po co używacie tego czegoś, które w darmowej wersji dokleja wam reklamy (popupy!) do strony, skoro w WP jest Sitestats, a Google daje za free Analytics? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 22:17 |