( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
27.9.2007 - 20:55
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 080 |
Witam!
Szukam skryptu/wtyczki do WordPress ktora umozliwialaby prowadzenie prostego sklepiku internetowego. Najlepiej gdyby zawierala podstawowe funkcje, czyli: - Podzial produktow na kategorie - Opisy produktow - Wybor sposobu platnosci (przelew/pobranie/paypal) - Mozliwosc dodawania produktow do koszyka Z gory dziekuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam! |
|
|
|
27.9.2007 - 22:02
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
Obejrzyj sobie dokładnie możliwości wtyczki WP e-Commerce. Uwzględnia nawet Polskę i nasze złotówki
Pozdrawiam, Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
27.9.2007 - 22:13
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 3 080 |
Dziekuje, dziekuje i jeszcze raz dziekuje!
Zaskoczyla mnie szybkosc odpowiedzi Pozdrawiam!! |
|
|
|
17.10.2008 - 12:50
|
|
![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 4 600 |
:-)
Ten post edytował chinskimandaryn 20.10.2008 - 10:08 |
|
|
|
08.9.2009 - 12:32
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 6 471 |
Czy ma ktoś polskie tłumaczenie do wtyczki WP e-commerce ?
|
|
|
|
30.11.2010 - 19:07
|
|
![]() aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 20 Nr: 8 472 |
Trochę tak odkopuję, ale nie chciałem zaczynać nowego wątku, a akurat szukałem właśnie opinii na temat WP e-commerce? Dobrze się sprawdza na taki niezbyt rozbudowany sklep czy może lepiej poszukać jakiegoś skryptu dedykowanego pod sklepy. Czy wymaga wielu modyfikacji w themesie? Prosiłbym o opinie te osoby, które na prawdę korzystają, bądź korzystały z WP e-commerce.
-------------------- Moje WP: Dla kobiet www Porady Investor iKolumna Blog EiT |
|
|
|
30.11.2010 - 19:22
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 376 Nr: 5 123 |
jesli ktos jest zainteresowany wtyczką sklepową dostosowaną do polskich platnosci to mam chyba dobrą wiadomosc: wlasnie takową koncze, premiere bedzie miala na wordcampie 12 grudnia
obecnie wykanczam strone wtyczki i poprawiam ostatnie bledy. p.s. wtyczka bedzie platna. ale jako, ze sluzy do zarabiania pieniedzy, podejrzewam ze nie bedzie to przeszkodą -------------------- pozdrawiam, Konrad Karpieszuk
## WTYCZKA WORDPRESS - SKLEP INTERNETOWY ## p.s. zleceń odnośnie Wordpressa szukajcie na http://wpzlecenia.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 24 05 12 - 04:29 |