( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
23.4.2007 - 03:43
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 2 372 |
Witam
Używam tego stylu http://wpthemepark.com/themes/aquagreen/ Czy ktoś z was wie jak można zrobić 2 sidebary, a dokładnie chodzi mi o to żeby sidebar z prawej strony przenieść na lewo i po prawej stronie dodać jeszcze jeden. Mam nadzieje że nie zamieszałem Pozdrawiam |
|
|
|
23.4.2007 - 15:05
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 1 320 |
Ja to zrobiłem tak ze skopiowałem sobie plik sidebar.php nazywajac nowy rightsidebar.php i w miejscu gdzie go chcialem dalem:
KOD <div id="rightsidebar"> <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsidebar.php'); ?> </div> czyli cos w ten desen mamy w pliku index.php: KOD ... <div id="sidebar"> <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar.php'); ?> </div> <div id="content">Zawartosc srodkowego bloku</div> <div id="rightsidebar"> <?php include (TEMPLATEPATH . '/rightsidebar.php'); ?> </div> ... Nie robilem tego na tym stylu o ktorym mowa w Twoim poscie, ale zazwyczaj tak to wyglada. Trzeba jeszcze dodac w pliku ze stylami danego theme: KOD #rightsidebar {float:right;width:szerokosc;}
Ten post edytował @rtur 23.4.2007 - 15:10 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 11:48 |