Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
02.2.2007 - 20:22
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 1 320 |
Poszukuje Sidebar Widgets dla wersji 2.1, kto wie gdzie znajde wersje współpracującą z najnowszą wersją WP?
Niby ściągnąłem ze znajdującego się tutaj linka, wersje która ma działać z 2.1, włączam w PA, w Presentation pojawia się zakładka Sidebar Widgets, ale jak próbuje coś przeciągnąć na Sidebar to nie da się Ten post edytował @rtur 02.2.2007 - 20:26 |
|
|
|
05.2.2007 - 14:46
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
cześć,
że tak zacytuję Czesława Niemena: "mam tak samo jak Ty...." Po upgrade do 2.1 straciłem sidebar widget i nawet miałem napisać posta tutaj z pytaniem. Wszedłem na podana przez ciebie stronę, pobrałem plugin, aktywowałem i pokazał się się opcja Sidebar widget. niestety także nie mogę użyć opcji "drag and drop" Zobaczę co dalej można z tym zrobic i dam znać. Pozdrawiam -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
13.2.2007 - 00:26
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 1 320 |
Witam
Chyba znalazłem rozwiazanie. Instalacja wtyczki wp-scriptaculous i Sidebar Widget smiga az miło. |
|
|
|
13.2.2007 - 11:03
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 201 |
Witam Chyba znalazłem rozwiazanie. Instalacja wtyczki wp-scriptaculous i Sidebar Widget smiga az miło. Witam, mi się udało bez dodatkowej instalacji scriptatulousa. Przeniosłem plik prototype.js z folderu /scriptatulous do folderu /js zastępując stary i zaczęło hulać. pzdr |
|
|
|
14.2.2007 - 20:07
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
Można jeszcze wymienić wtyczkę Widgets na:
Sidebar Modules ver 1.0.7i2 Stworzoną przez Ben Sherratt. http://nybblelabs.org.uk/ Ta wtyczka dział z WP 2.1 i zarządza tak samo jeśli nie lepiej od Widgets. -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:54 |