( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
13.3.2006 - 11:52
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 341 |
w szablonie scattered znalazłem prosty skrypt SB, ale nie wiem ktore to fragmenty kodu, mozna skads sciagnac kod i info gdzie wstawic?
|
|
|
|
13.3.2006 - 13:45
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
1. można było podlinkować theme :>
2. Czy to na peno nie jest jakaś wtyczka... -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
14.3.2006 - 14:49
|
|
![]() Redaktor ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 185 Nr: 12 |
-------------------- truly konnekted • simply zimaq
|
|
|
|
17.3.2006 - 00:48
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 22 Nr: 341 |
w zasadzie chodzilo mi o cos takiego klik
najbardziej podoba mi sie to ze mozna w tym SB wstawic linki przy pomocy bbcode, szkoda ze emotek nie ma, ale to juz mozna przezyc Dzieki za pomoc zimaq choc w zasadzie to zaden z tych rzeczy ktore znalalzem na tej stronie to nie to Ten post edytował randall_memhis 17.3.2006 - 00:53 |
|
|
|
23.3.2006 - 11:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 68 |
CYTAT(zimaq @ 14.3.2006 - 14:49) Czy ktoś z Was tego używa i wie jak zmusić plugin to automagicznego kasowania wpisów z bazy po przekroczeniu ustalonej wartości? Niby jest taka funkcja w tej rozszerzonej wersji, ale powoduje tylko ograniczenie wyświetlania wpisów, które cały czas siedzą i kumulują się w bazie. Jakieś pomysły? -------------------- Pozdrawiam serdecznie,
Piotrek |
|
|
|
26.4.2006 - 09:23
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 52 Nr: 464 |
a jeszcze cos innego by ktos mogl polecic ? bo tego nie mozna sicagnac, ma moze toktos i moze udostepnic ?
|
|
|
|
26.4.2006 - 10:48
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 165 Nr: 179 |
CYTAT(exway @ 26.4.2006 - 08:23) a jeszcze cos innego by ktos mogl polecic ? bo tego nie mozna sicagnac, ma moze toktos i moze udostepnic ? Na stronie tego pluga Na Ajaxie on jest -------------------- |
|
|
|
26.4.2006 - 12:29
|
|
|
dzieki, jak zwykle strzal w 10
|
|
|
|
27.4.2006 - 08:44
|
|
|
no dobrze spotkałem mały błąd a mianowicie emotoniki, emotonoki nie wyswietlaja sie bez odswiezania, zostaje to przemielone i widac ze powinnen byc obrazek ale go nie pobiera live tylko trzeba odwiezyc storne wtedy jest ok, da sie temu jakos zaradzic ?
i drugie moje pytanie bo nie moge sobie poradzic z inputem i text area do wprwadzania nicku i tekstu, chcialbym to poukladac w jednej lini Name: [....input....] Tekst : [ ...textarea...] (SEND) kod jest na tyle zagmatwany ze kazda wieksza ingerencja moja powoduje jego uskzodzenie, a wcss.php juz komibnowlaem na rozne sposoby niestey bez efektow, czy moze ktos juz z tym walczyl i wie co i jak ? Jak to wyglada mozna podejrzec tutaj http://www.sebastianpietrzak.com/blog/ Zamieszczam tez juz zmieniony css.php i prosze o pomoc : CODE #chatoutput { /* Height of the shoutbox*/ height: 140px; /*Uncomment width below*/ /*width: 220px;*/ /* Horizontal Scrollbar Killer */ padding: 6px 8px; /* Borders */ border: 1px solid #f1f1f1; border-width: 1px 1px; font: 11px helvetica, arial, sans-serif; color: #; background: #; overflow: auto; } #chatoutput span { font-size: 1.1em; color: #; } #chatForm label, #shoutboxAdmin { display: block; margin: 4px 0; } #chatoutput a { font-style: normal; font-weight: bold; color: # } /* User names with links */ #chatoutput li span a { font-weight: normal; display: inline !important; border-bottom: 1px dotted # } #chatForm input, #chatForm textarea { width: 120px; display: left; border-color: gray; border: 1px solid; margin: 0 auto; } #chatForm textarea { width: 250px; } #chatForm input#submitchat { width: 70px; margin: 10px auto; } #chatoutput ul#outputList { padding: 0; position: static; margin: 0; } #chatoutput ul#outputList li { padding: 2px; margin: 0; color: #; background: none; font-size: 1em; list-style: none; } /* No bullets from Kubrick et al. */ #chatoutput ul#outputList li:before { content: ''; } ul#outputList li:first-line { line-height: 16px; } #lastMessage { display: none; } em#responseTime { font-style: normal; display: none; } #chatoutput .wp-smiley { vertical-align: middle; } |
|
|
|
27.4.2006 - 11:08
|
|
CYTAT(exway @ 27.4.2006 - 07:44) chcialbym to poukladac w jednej lini Name: [....input....] Tekst : [ ...textarea...] (SEND) dla każdego tego elementu przypisać KOD float: left;
-------------------- |
|
|
|
27.4.2006 - 11:41
|
|
|
Podziałało tylko teraz ignoruje spacje po Name: i nie ma odstepu, co moge wstawic zeby ten odstep pomiedzy Name: _ [input] _ Tekst: _ [textarea] uzyskac ?
|
|
|
|
27.4.2006 - 21:43
|
|
do każego elementu dodaj
KOD padding: 0 2px;
-------------------- |
|