IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Search box
abercjusz
post 29.11.2009 - 15:43
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 6 832

Używam skórki Kubrick. Prosze o wytlumaczenie jak wstawić search box w ktores miejsce w headerze.
Go to the top of the page

+Quote Post
aeros
post 29.11.2009 - 16:46
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 5 727

http://www.wordpress.org.pl/Jak-wstawic-wy...menu-t8516.html ...

+Quote Post
abercjusz
post 10.12.2009 - 13:49
Post #3

Z tamtego tematu nic nie wynika. Chodzi mi o to że daje ten kod: <?php get_search_form(); ?> w header.php i wyskakuje on pod nagłówkiem a ja chciałbym go sobie jakas ustawić w nagłówku. Jak dać mu namiary?

+Quote Post
amistad18
post 12.12.2009 - 13:15
Post #4

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

Z tego co piszesz - to gdzie ten searchbox 'wyskoczy', zależy od tego, gdzie umieścisz owy kod ( w którym miejscu w pliku header.php ) ... kombinuj, znajomość html'a i css powinna do tego wystarczyć.

+Quote Post
pikolo
post 12.12.2009 - 23:10
Post #5

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 6 824

<?php get_search_form(); ?> - to jest funkcja wordpresa, która powinna być umieszczona w jakimś pojemniku , który musi mieć jakieś artybuty , które najczęściej są zapisane w arkuszu styli css ( ale dużo tych "który" biggrin.gif )

+Quote Post
abercjusz
post 15.12.2009 - 20:31
Post #6

Oj proszę pomóżcie mi bo już tracę cierpliwość. Chcę umieścic tą wyszukiwarke z jakąś lupą np. w moim pasku menu (tym czarnym) po prawej stronie. Nic mi więcej do szczęscie nie potrzeba. Zreszta spojrzcie sami na moją stronę http://blogfutbol.pl i zobaczie jak pieknie pasował by search box własnie w tym miejscu. W tym momencie niech się zlitują wasze serca i podajcie mi chociaż zalązek kodu, który mam wpisać w style.css albo header.php... Dodam, że korzystam aktualnie ze skórki K2 a menu(nawigacje) zrobiłem wtyczką Multi-level Navigation.

Ten post edytował abercjusz 15.12.2009 - 20:37

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 8 02 12 - 10:24
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce