( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
25.9.2007 - 11:00
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 002 |
Witam!
Korzystam z pluginu Fold Page List. Chciałbym jednak jeszcze inaczej zbudować menu. Mianowicie teraz całe menu jest w jednym drzewie. Ja chciałbym je rozbić na kilka drzew. Obrazowo teraz jest tak: SAMOCHODY: - Opel --> Corsa, Astra - Mercedes - Fiat --> Punto, Bravo. Ogólnie drzewo menu. Ja chciałbym żeby to wyglądało tak. FIAT: - Punto - Bravo OPEL - Corsa - Astra MERCEDES itd. Kilka drzew menu, a nie jedno drzewo. Czy jest gdzieś taki plugin? |
|
|
|
25.9.2007 - 13:34
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 332 Nr: 60 |
Jeśli mam być szczery to do tego nie jest potrzebny jakiś plugin. Wystarczy, że w theme dodasz (klika razy w zależności od tego ile chcesz mieć grup) odpowiednio ustawioną funkcję wp_list_pages().
-------------------- |
|
|
|
25.9.2007 - 16:08
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 8 Nr: 3 002 |
Hm... rzeczywiscie. Da sie, tylko jak to zrobic, zeby kilka razy pokazywalo menu.
Takie cos KOD <?php wp_list_pages('include=3,4,5&title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); wp_list_pages('include=6,7,8&title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); ?> Nic nie daje. Pojawia sie tylko jedno menu |
|
|
|
25.9.2007 - 17:50
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
Ale jak zrobisz tak
KOD <?php wp_list_pages('include=3,4,5&title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); ?> to Ci wyjdzie <?php wp_list_pages('include=6,7,8&title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); ?> Pozdrawiam, Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
22.5.2010 - 08:10
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 8 334 |
NIe rozumiem. Jak to zrobić i jak dodać i gdzie?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 22:03 |