Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
27.3.2008 - 14:21
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 3 476 |
Witam
1. Wgrałem wtyczkę RS DISCUSS do katalogu KOD C:\Program Files\WebServ\httpd\blog3\wp-content\plugins\rs-discuss (lokalnie) 2. Aktywuję wtyczkę w WP admin Aktywacja 3. Wchodzę do Forum -> Configuration i określam na jakiej stronie ma się wyświetlać forum.Stronę o takiej nazwie założyłem specjalnie pod forum Integration 4. I na tej stronie forum nie widać Brak Forum Wszystko zrobiłem tak jak pisze na tej stronie Co można zrobić żeby działało.? 5. Z innych wtyczek próbowałem - WP-Forum - poszło tylko niestety wszędzie pisze że jest mało bezpieczny - bbPRES nie umiem tego zintegrować. Mam fajnie działający bbPres lokalnie natomiast nie umiem go zintegrować z WP - SMF - ma wtyczkę która to integruję. W administracji tego forum mam podane w którym miejscy znajduje się forum na dysku, dostaję komunikat że WP i SMF są połączone natomiast nie umiem tego zintegrować nie wiem jak wstawić SMF do WP Z góry dzięki za pomoc z RS DIscuss |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 11 08 - 05:36 |