Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
17.2.2007 - 21:35
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 284 |
Chciałbym się dowiedzieć, które linijki i w którym pliku odpowiadają za pobierane z planet.wordpress.org nagłówki w panelu admina. Chciałem wyrzucić planetę całkiem albo odchudzić przynajmniej. W 2.1 jest zupełnie inaczej niż w poprzednich wordpressach. Już grzebałem w plikach, ale nic nie znalazłem
-------------------- |
|
|
|
18.2.2007 - 08:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 1 320 |
Nie wiem czy to wystarczy i czy dobrze zrobiłem ale pozbyłem się z pliku wp-admin/index.php wpisu:
KOD <div id="planetnews"></div> i zadziałało. Usunięcie wpisu: KOD <div id="devnews"></div> spowodowało że nie mam też bloga twórców WP |
|
|
|
18.2.2007 - 09:51
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 284 |
Ano wpadłem na coś podobnego, ale to tak trochę na skróty jest rozwiązanie
Ciekawe kto pierwszy to rozgryzie tak głębiej. -------------------- |
|
|
|
18.2.2007 - 15:43
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
planeta schowała się w pliku index-extra.php
Należy podmienić w linijkach: KOD break; case 'devnews' : $rss = @fetch_rss('none'); if ( isset($rss->items) && 0 != count($rss->items) ) { ?> oraz KOD case 'planetnews' :
$rss = @fetch_rss('none'); if ( isset($rss->items) && 0 != count($rss->items) ) { ?> -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 01 09 - 10:44 |