( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
18.8.2010 - 17:35
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 25 Nr: 7 161 |
Cześć moze ktos wie z czym jest problem, bo mam problem z przeniesieniem wordpressa na inny serwer. Przekopiowałem pliki (wszystkie) na nowy serwer, wyeksportowałem i zainportowałem bazę oraz przeniosłem domenę. Strona jednak wyświetla mi się jakby nie miała stylu css czyli białe tło i tylko napisy, zero obrazków. Nie mogę się dostać do panelu bo wyskakuje mi ze nie ma takiego pliku na serwerze jak /wp-login.php. No wiec jeszcze raz przeprowadziłem proces i to samo, nowy serwer to laohost może ktoś wie o co tu chodzi?
|
|
|
|
18.8.2010 - 19:28
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
Z której wersji WPMU korzystasz?
|
|
|
|
18.8.2010 - 20:50
|
|
|
wersja 2.8PL. teraz jest tak że postanowiłem zrobić to trzeci raz i jak wpisze adres domeny zaparkowane to jest tak jak pisałem że teksty sa ale zero tła i w ogóle kicha, a jak wpisze adres domeny danej przez hosting to wyskakuje panel instalacyjny wordpressa. To jak Instalować? Czy to nie powinno działać bez ponownej instalacji?
No a teraz zauwazyłem że post nie jest w tym dziale co powinien bo to nie wpmu .... sorki, ale i tak prosze o pomoc Ten post edytował szyszy 18.8.2010 - 21:14 |
|
|
|
19.8.2010 - 11:48
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 252 Nr: 5 919 |
Chcesz zainstalować nowego WordPress'a, czy go przenieść? Jeżeli przenieść, to krok po kroku, po kolei opisz co DOKŁADNIE zrobiłeś.
btw. przenoszę, proszę czytać opisy działów. |
|
|
|
19.8.2010 - 15:56
|
|
|
okazało się że to wina serwera, teraz wszystko działa dzieki podr
|
|