( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
20.12.2011 - 09:46
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 26 Nr: 3 727 |
Witam...
Jakiś czas temu miałem problemy z cachem i wtyczkami od tego... problem jakby naprawiony, strona się wyświetla, panel administracyjny chodzi ale pozostało jedno ale... nie mogę dodawać nowych postów... nie mogę ponieważ po kliknięciu w dodaj nowy post otwiera mi sie biała strona i nic więcej... nie mogę też edytować starych postów gdyż przy próbie ich zapisania dzieje się to samo co wyżej - biała strona... próbowałem już od kasowania cache-u strony, wyłączania wszystkich wtyczek po koleji, kasowania folderów z pod ftp itp itd... nic nie działa i problem nadal występuje... aktualizacja wp też nic nie daje... proszę o pomoc z góry dziękuję za wszelkie wskazówki |
|
|
|
23.12.2011 - 21:48
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 119 Nr: 8 919 |
Ciężko powiedzieć w ciemno co jest przyczyną, trzeba by włączyć tryb debugowania i zobaczyć co w trawie piszczy.
Jak włączyć tryb debug mode w WP => http://fuelyourcoding.com/simple-debugging-with-wordpress/ -------------------- Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:41 |