IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem z dodaniem nowego postu, biała strona zamiast edytora nowego postu
yozz84
post 20.12.2011 - 09:46
Post #1

aktywność:
*

Grupa: +Bloger

Nr: 3 727

Witam...

Jakiś czas temu miałem problemy z cachem i wtyczkami od tego... problem jakby naprawiony, strona się wyświetla, panel administracyjny chodzi ale pozostało jedno ale...

nie mogę dodawać nowych postów... nie mogę ponieważ po kliknięciu w dodaj nowy post otwiera mi sie biała strona i nic więcej...

nie mogę też edytować starych postów gdyż przy próbie ich zapisania dzieje się to samo co wyżej - biała strona...

próbowałem już od kasowania cache-u strony, wyłączania wszystkich wtyczek po koleji, kasowania folderów z pod ftp itp itd... nic nie działa i problem nadal występuje... aktualizacja wp też nic nie daje...

proszę o pomoc smile.gif
z góry dziękuję za wszelkie wskazówki
Go to the top of the page

+Quote Post
rokko
post 23.12.2011 - 21:48
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 8 919

Ciężko powiedzieć w ciemno co jest przyczyną, trzeba by włączyć tryb debugowania i zobaczyć co w trawie piszczy.

Jak włączyć tryb debug mode w WP => http://fuelyourcoding.com/simple-debugging-with-wordpress/

--------------------
Porady związane z pozycjonowaniem stron internetowych, w szczególności omówienie zagadnień związanych z Wordpress SEO, a także optymalizacja stron WWW od kuchni oraz setki innych wartościowych porad. Zapraszam!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 01:41