( Zaloguj | Zarejestruj )
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
10.9.2006 - 21:12
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 443 |
Cześć,
Nie miałem pomysłu gdzie mógłbym wkleić ten temat (nieco odbiega od kategorii) ponieważ na forum nie mam nic co przypominałoby kategorii ogólne "problemy, więc piszę tutaj. Mam problem z moim Wordpress'em. Dostałem informację, że najnormalniej blog nie uruchamia się, zamiast tego pojawia się jedynie białe tło i napis: KOD <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href= Tyle. Koniec. Jest to o tyle zastanawiające, że zarówno mi jak i większości odwiedzających blog działa normalnie. Macie jakieś pomysły? Adres do bloga: www.jaggedalliance.pl Przeglądarka jakiej używała ta osoba to: IE6 English |
|
|
|
10.9.2006 - 21:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 875 Nr: 309 |
Osoba ta siedzi za NAT-em lub lokalnym firewalem. Dla przykładu Zone Alarm tak blokuje reklamy, że potrafi też zablokować możliwość logowania się na bloga oraz niewinny baner z pogodą.
Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
11.9.2006 - 16:46
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 443 |
|
|
|
|
11.9.2006 - 17:10
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 875 Nr: 309 |
Przykład z ZA był poglądowy. Musiałbyś się dowiedzieć w jakim środowisku pracuje dana osoba, jakie ograniczenia wprowadził administrator sieci itd.
Jeśli jest to komputer lokalny musiałbyś wyłączyć wszystkie anty... i spróbować wejść na stronę -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:35 |