( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
07.10.2009 - 11:28
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 7 123 |
Witam, mam problem. Dopiero uczę się WordPressa i ostatnio podczas instalacji i modyfikacji popełniłem błąd. W opcjach ustawiłem jako URL bloga i wordpressa złą domenę, która nie działa i natychmiast podczas wchodzenia na stronę pojawia się: Not Found
The requested URL /wp-login.php was not found on this server. Prosze o pomoc. Jak to zmienic, bo z pliku general-options.php nic nie wywnioskowałem. Dzięki |
|
|
|
07.10.2009 - 12:06
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Znajdź ten adres w bazie i podmień na prawidłowy: http://webfan.pl/blog-zmienia-hosting-domene.html
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
07.10.2009 - 19:05
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 7 125 |
Witam, mam problem. Dopiero uczę się WordPressa i ostatnio podczas instalacji i modyfikacji popełniłem błąd. W opcjach ustawiłem jako URL bloga i wordpressa złą domenę, która nie działa i natychmiast podczas wchodzenia na stronę pojawia się: Not Found The requested URL /wp-login.php was not found on this server. Prosze o pomoc. Jak to zmienic, bo z pliku general-options.php nic nie wywnioskowałem. Dzięki Jeżeli możesz dostać się do strony poprzez adres strony na serwerze (ten w domenie serwera), to wejdź najpierw w ten sposób. Jak nie możesz, to pozostaje sposób opisany przez fanatyka. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:33 |