Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
02.2.2008 - 20:33
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 677 |
Witam!
Zamierzam prowadzic blog + miniPortfolio w jednym, zrobilem sobie skorke na wordpressa i zainstalowalem skrypt na serwerze. Niestety nie znam sie kompletnie na cięcie, kodowaniau i wdrazaniu. Czy jest osoba na forum, ktora udzielilaby mi pomocy? W zamian moge zaoferowac jedynie grafike oraz inne elementy graficzne. Projekt do pocięcia znajduje sie tutaj: Projekt Jak widać 4 podstrony niczym się od siebie nie różnią (teoretycznie) ... Pozdrawiam prosząc o pomoc, Cre4tive. |
|
|
|
03.2.2008 - 00:17
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 877 Nr: 309 |
raczej nie ma - u mnie może się niedługo pojawi (cierpliwości). Rozpakuj sobie temat classic i zobacz jak to wygląda. Wiem, że do dreamwavera jest plugin do word press.
-------------------- |
|
|
|
03.2.2008 - 09:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 677 |
Szczerze mówiąc to rozpakowanie thema classic i sprawdzenie kodu nic mi nie da,bo w te klocki, to jestem słaby...
Byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli znalazłbyś niedługo czas na pocięcie EDIT: Moje GG: 9902788 - Chyba, że będziesz chciał pisać przez PW, to dla mnie żaden problem,bo będę stałym użytkownikiem tego forum. Ten post edytował Cre4tive 03.2.2008 - 10:06 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 09 08 - 00:12 |