( Zaloguj | Zarejestruj )
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
04.10.2011 - 09:57
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 8 465 |
Witajcie!
Mam prośbę o wypełnienie prostej i krótkiej ankiety dotyczącej wordpressa - to tylko 1 minuta i 15 sekund, a pomoże szczególnie początkującym >>> Przejście do Ankiety >>> Opisujcie problemy, które mieliście lub macie, albo czego brakuje wam (jakiej funkcjonalności, a np. nie znacie wtyczki aby to zrobić) odpowiem na 101 pierwszych pytań, problemów i wątpliwości. Kim Jestem? Dlaczego to robię? Projekt WordPress101.edu.pl powstał w czerwcu, zaraz po tym jak zostałem laureatem konkurs Wordpress Power wydawnictwa Helion. Nie chcę na tym zarobić, bardziej to traktuje jak promocje mojej osoby... planuje napisać książkę, w międzyczasie budując markę Wordpress101 Dlaczego WordPress101? To synonim od krok po kroku (znany w UK, USA) Proszę o Twoją Pomoc - >>> Wypełni Ankietę >>> -- Do modów. Jeżeli pomyliłem dział proszę o wyrozumiałość i przeniesienie gdzie trzeba -------------------- Pobierz 101 najlepszych Wtyczek Wordpress
943 pobrania w 24 godziny - Sprawdź i Ty! Mateusz Jaworowicz Wordpress & Web Developer |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:31 |